BURNO!

Vučelić oštar pred derbi! Predsjednik Partizana o Iliću: Ne može čovjek ni pošteno da kaže!

Autor Haris Krhalić

Milorad Vučelić je poslije remija sa Čukaričkim pričao o predstojećem vječitom derbiju, ali i o otkazu koji je dobio Saša Ilić.

Izvor: MN PRESS

Utakmica između Partizan i Čukaričkog na Banovom Brdu je podigla mnogo prašine. Meč je završen bez pobjednika (0:0) što je značilo da crno-bijeli imaju dva boda zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu pred derbi koji se igra u subotu 16. aprila.

Po završetku tog duela se bura dodatno podigla. Trener Čuke Saša Ilić je na konferenciji za medije rekao da je njegov igrač "trebao da dobije crveni karton", zatim je iz Humske stiglo saopštenje, da bi potom Ilić dobio otkaz na Brdu. O svemu tome se oglasio i prvi čovjek Partizana Milorad Vučelić.

On je u razgovoru za "Sportski žurnal" dao svoje viđenje cijele situacije. Krenuo je od otkaza koji je dobio Ilić.

"Ovo je doviđenja sportskom poštenju i fer-pleju. Saša je nama uzeo dva boda i rekao da je bio crveni karton. Znači, sve je zabranjeno komentarisati, sem davati otkaze", rekao je Vučelić.

Nije želio previše da priča o arbitru Novaku Simoviću.

"Neću da komentarišem skandalozno suđenje, ali moram da se osvrnem na Sašu Ilića, legendu Partizana, trenera koji je donio uspjeh Čukaričkom i zbog toga što je rekao nešto što je očigledno smijenjen s mjesta šefa struke. Ne može čovjek više da kaže nešto pošteno."

Slijedi vječiti derbi, a na pitanje da li se nada pobjedi je dao zanimljiv odgovor.

"Uvijek ima nade, ali... Očekujem da će gol da postigne sudija, da ne oklijeva, brate, nego da šutne loptu u mrežu", zaključio je Vučelić.

Čukarički Partizan sporna situacija
Izvor: YouTube/Arena sport TV
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt