KRAJ SARADNJE?

Vranješ završio epizodu u Bangladešu: Nekadašnji kapiten Borca napušta "kraljeve"

Autor Bojan Jakovljević

Stojan Vranješ napušta ekipu iz Dake nakon pet mjeseci saradnje.

Izvor: Promo/Bashundhara Kings

Aktuelni šampion Bangladeša i trenutni lider na tabeli Bašundara Kings nastavlja bez nekadašnjeg kapitena Borca Stojana Vranješa.

Iskusni vezista ove sezone na šest mečeva postigao je dva gola, ali kako pišu mediji iz Bangladeša, njegova kratkotrajna epizoda u dresu "kraljeva" je okončana.

Bašundaru je u četvrtak, posljednjeg dana prelaznog roka, pojačao Nuha Marong, španski fudbaler gambijskih korijena, a u ekipu je ranije stigao i Brazilac Migel Fereira Damaskeno, koji je zamijenio zemljaka Žonatana Fernandeša,

Marong, koji je do sada igrao u trećoj španskoj ligi za Estadi Munisipal Palamos Kosta Brava, pridružiće se već pomenutom Damaskenu, te još jednom Brazilcu Robsonu Asevedu da Silvi i Irancu Kaledu Šafjeiju, kao jedina četiri fudbalera koji nemaju pasoš Bangladeša.

Podsjetimo, Vranješ je u redove "kraljeva" stigao kao slobodan igrač u novembru prošle godine, nakon što je raskinuo ugovor sa Borcem.

Iako mu ugovor sa ovim klubom važi do kraja avgusta tekuće godine, po svemu sudeći saradnja dvije strane biće okončana mnogo ranije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!