POZIV

Zvezdin as najavljuje "bombu" - Šaljemo avion po njega! Defanzivac crveno-bijelih zna ruskog napadača: On je najbolji!

Autor Dragan Šutvić

Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić dobro poznaje Artjoma Dzjubu. Volio bi da ga vidi na "Marakani"

Izvor: Profimedia/MN Press

Mogla bi Crvena zvezda da dobije kapitalno pojačanje za narednu sezonu. Generalni direktorZvezdan Terzić potvrdio je da je Artjom Dzjuba želja stručnog štaba.

Poslije te informacije su se pojavile različite reakcije. Jedni ga savjetuju da dođe u Beograd, drugi se protive tome. Dok se čeka njegova konačna odluka i cijeli transfer, oglasio se i Milan Rodić.

Defanzivac srpskog tima poznaje Dzjubu iz perioda kada je i sam igrao za Zenit iz Sankt Peterburga i ne bi imao ništa protiv da zaigraju zajedno u crveno-bijelom dresu.

"Ukoliko želi da dođe, bilo bi mi veoma drago da ga vidim. Odmah ćemo poslati avion po njega u Sankt Peterburg. Ozbiljno. Artjom je dobar igrač i čovjek. Ostao mi je u lijepom sjećanju i smatram da može mnogo da nam pomogne i u prvenstvu i u Ligi šampiona", rekao je Rodić za ruski "Meč".

Pohvalio je i ruski klub.

"Zenit pratim i dalje, gledam mečeve kada god mogu, gledao sam i Dzjubu. Dobar je igrač, daje golove, pomaže ekipi. Ukrstili smo se u Zenitu, pa smo igrali i kao rivali. Svima govorim da je on najbolji ruski napadač", poručio je Rodić.

Rodić je za Zenit odigrao sedam mečeva, ali je išao na pozajmicu u Volgu, pa je onda otiša u Krila Sovjetov gdje je proveo dvije sezone prije dolaska u Zvezdu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!