• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić mami Dzjubu u Zvezdu - progovorio i o plati! Srpski šampion svim silama krenuo po Rusa

Autor Haris Krhalić

Zvezdan Terzić otkrio je nove detalje o pregovorima sa Artjomom Dzjubom iz Zenita koga Zvezda želi.

 Zvezdan Terzić o pregovorima sa Dzjubom Izvor: MN Press/Profimedia

Crvena zvezda želi Artjomu Dzjubu i to sada zna čitava Rusija. Generalni direktor Zvezdan Terzić potvrdio je da radi na dovođenju kapitena Rusije, a to je odjeknulo u tamošnjim medijima i postalo je vijest broj jedan, tako da su se brojni igrači i treneri oglasili na ovu temu.

Ima onih koji veruju da bi to bio dobar potez za obje strane s druge strane ima onih koji vjeruju da Dzjuba ne treba da ide u Srbiju, a sada je Zvezdan Terzić otkrio i dokle su stigli u pregvorima.

"Tačno je da želimo da dovedemo Dzjubu. Teško je reći u ovom trenutku u kojoj smo fazi pregovora, ali interesovanje Zvezde postoji", rekao je Zvezdan Terzić za "Mač TV" i tako poslao jasnu poruku Artjomu Dzjubi da je srpski šampion namerio da ga dovede po svaku cijenu.

Ima li Zvezda novac za Dzjubu? Ruski kapiten je jedan od plaćenijih igrača Premijer lige Rusije...

"Mi smo spremni za pregovore, a što se tiče plate, o tome je još rano da govorimo. Ali, mi radimo sve što u našoj mogućnosti da bi obje strane bile zadovoljne. Takođe, ne bih sad govorio o dužini ugovora, sada je važno da imamo dobar kontakt sa Artjomom, a o detaljima ćemo kasnije...", poručio je Terzić.

Očigledno je da Terzić cijeni kvalitete Artjoma Dzjube, kome su doduše već 33 godine, pošto vjeruje da bi mogao da donese veliku pomoć timu Dejana Stankovića u kvalifikacijama za UEFA takmičenja sljedeće sezone.

"Nekoliko njegovih utakmica sam uživo odgledao, dobro poznajemo sve njegove kvalitete. Kao što sam već rekao, mi imamo želju da ga dovedemo, ali u ovom momentu ne bih govorio o detaljima", zaključio je generalni direktor Crvene zvezde u razgovoru za ruske medije.

Podsjetimo, Dzjuba je u Zenitu još od 2015. godine, a prethodne sezone imao je dobar učinak. Zabilježio je 13 golova i deset asistencija u svim takmičenjima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC