VIDEO

Mesijev otac sletio u Barselonu - euforija među navijačima! Svi pitaju najvažnije pitanje - da li se Leo vraća kući?

Autor Haris Krhalić

Ovaj snimak je probudio optimizam među navijačima Barse!

Izvor: Twitter/JijantesFC

Navijačima Barselone sigurno je srce počelo jače da bije kada su u nedjelju vidjeli slike oca Lea Mesija, Horhea, kako dolazi na aerodrom u njihovom gradu. Njegov sin je prošlog ljeta sa istog mjesta otputovao u Pariz, a Mesi senior je u nedelju sledeo, isprva bez objašnjenja da li je eventualni transfer povod njegovog povratka.

Da li će se Mesi vratiti u Barselonu? "Jednog dana, nadam se", rekao je Mesijev otac. On je na istom mjestu potvrdio da je njegov sin srećan u Pari Sen Žermenu i da ne planira da dođe u Barselonu tokom ljetnjeg odmora.

Mesijev ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe 2023, kada će Leo imati 36 godina, i ostaje da se vidi da li će eventualno tada doći kući, u klub u kojem je ostvario snove i pisao istoriju. Leo je za Pari Sen Žermen u subotu postigao dva gola u pobijedi protiv Monpeljea (4:0), ali je ipak utisak da je, kao i cijeli tim, mogao više da uradi u sezoni na izmaku.

Argentinac je u dresu PSŽ-a odigrao 33 utakmice, dao 11 golova i 13 puta asistirao, a biografiju je obogatiju za titulu prvaka Francuske.

Prema nezvaničnim informacijama, Mesi nema namjeru da se vrati na na Nou Kamp dok je predsednik kluba Đoan Laporta.