• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesija niko nije ponižavao kao Mbape! Trebalo je da budu drim-tim, ali Kilijan ga ne voli! (VIDEO)

Autor 000

Francuski fudbaler Kilijan Mbape ne dodaje lopte ka Lionelu Mesiju, čak ni kad je Argentinac sam.

 Kilijan Mbaše i Leo Mesi se ne slažu  Izvor: Twitter/screenshot/stavfps

Fudbaleri Pari Sen Žermena osvojili su novu titulu u Francuskoj, ali brojne stvari u ovom klubu nisu na svom mestu. Još se ne zna da li će uspjeti da zadrže Kilijana Mbapea, pitanje je šta će biti sa Maurisijom Poketinom, Nejmar se raspravlja sa navijačima, a dolazak Lionela Mesija nije pogodak kakav su očekivali.

Ni na meču protiv Strazbura u petak nisu ostvarili rezultat kakav su očekivali, pošto su izvukli samo bod (3:3) sa meča na kojem su imali dva gola prednosti.

Na tom susretu dogodila se i situacija koja je zasmetala navijačima ovog kluba, ali i ljubiteljima lika i djela Lionela Mesija.

Po mišljenju fanova čuvenog Argentinca, niko ga u karijeri nije ponižavao kako to radi Kilijan Mbape, pošto mladi Francuz uopšte ne želi da mu dodaje loptu. Čak i kada je nekadašnja zvijezda Barselone usamljena pred golom rivala, Mbape ima druga rješenja... Za takvu situaciju postoji i primjer koji kruži društvenim mrežama.

Igrao se finiš prvog dijela meča i rezultat je bio izjednačen, a PSŽ je imao dobru priliku da ugrozi gol Strazbura. Ipak, Kilijan Mbape je odlučio da dribla i tako upropasti akciju svog tima...

Pogledajte tu akciju:

Francuski fudbaler je susret završio sa dva gola i asistencijom, dok Lionel Mesi nije zatresao mrežu tokom meča koji njegov tim nije pobijedio. Da je Mbape asistirao u nekoj od situacija koje su mu se ukazale, možda bi gol Argentinca donio pobjedu timu iz Pariza.

Ovako, ostalo im je da zajedno proslavljaju pogotke frnaucskog napadača, ali osmjesi i zagrljaji u tim trenucima daleko su od stvarne atmosfere u klubu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC