NOVI DETALJI

Bruji Španija - Ćavi i "Leva" se sastali na Ibici! Barsa čini sve da ga dovede, otkriveno šta je Poljak poručio legendi!

Autor Bojan Jakovljević

Ponestaje vremena, a Robert Levandovski se i dalje nada da će se preseliti u redove Barselone.

Izvor: Profimedia/Twitter/screenshot/gerardromero

Nevjerovatne vijesti stižu iz Španije, gdje je odjeknulo otkriće da su se trener Barselone Ćavi Ernandez i napadač Bajerna Robert Levandovski susreli u jednom restoranu na Ibici.

Sada španski mediji čak otkrivaju i šta je Levandovski poručio Ćaviju povodom njegovog mogućeg transfera u Barselonu!

Španski "AS" piše o susretu Ćavija i Levandovskog, koji su se sreli u lokalu "Lio". Navodi se da su imali potpuno neformalan razgovor tokom kojeg su pričali o svojim porodicama i odmoru koji su provodili na španskom ostrvu.

Ipak, sve to je dovelo do mnogo bure u španskim medijima, posebno kada se zna da je Levandovski javno govorio da želi da ovog ljeta napusti Bajern i preseli se u Barsellonu. A pomenuti list čak ide toliko daleko da otkrivaju i šta je Levandovski rekao Ćaviju.

Navodno, na samom rastanku Španca i Poljaka, "Leva" je otvoreno poručio Ćaviju - "Stvarno želim da radim sa tobom", prenosi "AS".

Ipak, kako vrijeme odmiče, sve su manje šanse da će do toga doći. Barselona ima ozbiljne finansijske probleme, a ni Bajern ne želi da se tek tako odrekne svog najboljeg strijelca. Vremena ponestaje, pošto će 12. jula Levandovski morati da se pojavi na početku priprema pred novu sezonu...