POGLEDAJTE

Hit! Novi igrač Partizana psovao na srpskom: "Patriković" šokirao Rikarda - "Je l' ti znaš šta to znači? Ne to!" (VIDEO)

Autor Bojan Jakovljević

Patrik Andrade je očito unio mnogo pozitivne energije u redove Partizana i van terena.

Izvor: Youtube/screenshot/FK Partizan Beograd

Fudbaleri Partizana završili su pripreme u Sloveniji i vratili se u Srbiju pred početak nove sezone Superlige koja startuje narednog vikenda. Crno-bijeli su u subotu izgubili od Fenerbahčea u posljednjoj prijateljskoj utakmici, ali očito je da je u timu sve vrijeme sjajna atmosfera.

To su odlično pokazali i novo pojačanje Partizana Patrik Andrade i njegov sunarodnik Rikardo Gomeš. Njihov snimak na samom kraju priprema nasmijao brojne fanove, kada se Andrade obreo u ulozi novinara.

Andrade je još ranije sve uspio da nasmije kada je samog sebe nazvao "Patriković", a sada je vodio razgovor sa Rikardom Gomešom. On je imitirao voditelja emisije, a razgovor je dostigao vrhunac kada je Gomeš dodijelio "trofej" Filipu Holenderu za najboljeg strijelca.

Ipak, Patriku očito srpski jezik još uvijek nije idealan, pošto je željeći da spomene Holenderov nadimak "Fićko" upotrebio psovku koja je iznenadila čak i Rikarda.

"Da li ti znaš šta to znači? Ne to, ne to!", pokušavao je Rikardo da mu objasni da je sve vrijeme psovao.

Iza kamera se moglo čuti dosta smijeha prisutnih, a Patrik je potom razgovarao i sa Bibarsom Nathom. Evo kako je izgledala ta simpatična scena:

Patrik Andrade pravi šou
Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Tagovi