• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov povratnik otišao poslije 6 mjeseci: Htio duplu krunu, razočaran napustio Humsku, ali vjeruje u crno-bijele!

Autor Dragan Šutvić

Iskusni Marko Jevtović će karijeru nastaviti u Turskoj, koja mu je dobro poznata destinacija.

 marko jevtović napustio partizan  Izvor: MN PRESS

Ovih dana kao na traci stižu pojačanja za Iliju Stolicu, ali je Partizan od jednog fudbalera morao i da se oprosti. Marko Jevtović se nakon samo nekoliko mjeseci u crno-bijelom dresu ponovo seli u inostranstvo, tačnije Tursku.

Nakon što obavi ljekarske preglede, dosadašnji vezni fudbaler Partizana potpisaće dvogodišnji ugovor sa Gazijantepom, što će mu biti drugi turski klub u karijeri, nakon Konjaspora.

Možda će vas zanimati

Jevtović je iskoristio opciju koju je prethodne zime dogovorio sa klubom, pa će samo nekoliko mjeseci nakon povratka u Humsku napustiti Partizan. Drugi mandat nije bio uspješan koliko je očekivao, zbog čega mu je posebno žao.

"Iako sam imao poziva sa drugih strana, došao sam zimus sa velikom ambicijom da probamo da u tih šest mjeseci ponovimo 2017. godinu i duplu krunu. Htio sam da pomognem koliko god mogu. Na žalost, nismo uspjeli iz mnogo razloga i ostaje mi veliki žal zbog toga. I dalje se osjećam prazno i zaista ne znam koliko je bodova dovoljno da se uzme trofej. Mi smo dali i više od svojih mogućnosti u borbi za trofej", priča vezni fudbaler koji ponovo kreće put Turske.

Za tri sezone u Konjasporu Jevtović je stekao veliki ugled u turskom fudbalu i često se o njemu pričalo kao o jednom od najboljih defanzivnih veznih igrača lige.

"U Turskoj sam ostavio dobar utisak i stekao mnoštvo prijatelja. Vjerujem da ću na isti način nastaviti da predstavljam i sebe i Partizan i Srbiju. Idem da uživam u fudbalu i nadmećem se", rekao je Marko Jevtović.

Što se tiče Partizana, smatra da ekipa ostaje u pravim rukama!

"Partizan je u najboljim mogućim rukama - rukama sjajnog trenera i sjajnih igrača. Igraće se moderan, lijep fudbal i navijači će moći da uživaju. Nadam se, i vjerujem, u podršku navijača i kada bude dobro, a još više kada bude loših trenutaka", istakao je iskusni vezni igrač.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC