• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanova bomba! Stiže bivši igrač Crvene zvezde? Igrao kod Milojevića, oduševio Stolicu, a oglasio se i njegov klub!

Autor Haris Krhalić

Mladi fudbaler je četiri godine bio član Zvezde, a sada je blizu selidbe na drugu stranu Topčiderskog brda.

 Miloš Pantović na meti Partizana Izvor: MN PRESS

Partizan sprema bombu u srpskom fudbalu - po informacijama iz Humske ponuda je već poslata, a na meti Ilije Stolice i crno-bijelih nalazi se nekadašnji fudbaler Crvene zvezde. Miloš Pantović (19) je sa Partizanovim najvećim rivalom igrao i u Ligi šampiona za omladince, a sada bi mogao da obuče dres vicešampiona Srbije.

Mladi Pantović je nakon pozajmice u Grafičaru pozajmljen i "Zmajevima", a prethodnog ljeta je napravio i transfer u taj klub nakon što je impresionirao u Superligi.

Očigledno je snažan utisak ostavio i na novog trenera Partizana Iliju Stolicu, koji ne krije da ga želi u redovima Partizana.

"Partizan je jasno pokazao interesovanje, talentovani igrač je saglasan da se preseli na crno-bijeli dio Topčiderskog brda, čeka se Voždovac, koji, prije svega, nastoji da postigne dogovor sa nekom inostranom sredinom. Dakle, od Voždovčana sve zavisi, klub sa Dušanovca drži ključeve, a kada će da ih izvuče iz stola… Nadam da će za dva, tri dana sve da bude riješeno“, kaže Ilija Stolica za SportKlub!

Tokom prethodne sezone Pantović je za tim sa krova tržnog centra odigrao 36 mečeva, uz učinak od šest pogodaka i šest asistencija. Inače je dijete Vojvodine, iz koje se 2017. godine preselio u Beograd, a naredne četiri sezone bio je Zvezdin igrač.

Kao omladinac crveno-bijelih bio je strijelac gola protiv Olimpijakosa u grupnoj fazi Lige šampiona za omladince, a tada se pričalo i da bi zbog ogromnog talenta mogao da dobije priliku u seniorskom timu crveno-bijelih. Debitovao je kod Vladana Milojevića i na meču Kupa Srbije protiv Trepče (8:0) odigrao 10 minuta .

Sada su mnogo veće šanse da će pravu priliku za dokazivanje imati u crno-bijelom dresu...

Ipak, transfer još nije blizu realizacije, tvrde u Voždovcu!

"Izuzetno poštujemo Fudbalski klub Partizan i jako nam je drago da je igrač našeg kluba na njihovoj listi želja. Do danas, nikakva zvanična ponuda nije stigla na adresu Voždovca. Kada do toga bude došlo, klub će razmotriti ponudu i na istu odgovoriti", rekao je Miloš Mirković, prvi čovek Voždovca.

Podsjećamo, Partizan je ovog ljeta riješio da napravi veliku rekonstrukciju tima. Odlazak brojnih igrača iz prethodne sezone novi trener Stolica pokušava da nadomjesti i domaćim i inostranim fudbalerima, a u klub su već stigli Zlatan Šehović, Aleksandar Filipović i Patrik Andrade.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC