ŠESTO POJAČANJE

Nekad zajedno u Željezničaru ST i Borcu, sada u Laktašima: Bosančić se pridružio Markoviću

Autor Bojan Jakovljević

Dejan Bosančić novo je pojačanje povratnika u prvoligaško društvo Srpske.

Izvor: Promo/FK Laktaši

Povratnik u prvoligaško društvo Srpske, ekipa Laktaša, prije nekoliko dana angažovala je napadača Bojana Markovića, a sada je laktaški dres zadužio i Dejan Bosančić, fudbaler koji je u tandemu sa Markovićem već igrai u banjalučkim Željezničar Sport Timu i Borcu.

Marković (24) igra u veznom redu, a u Laktaše stiže kao pozajmljen igrač banjalučkih "crveno-plavih". Prethodnu polusezonu proveo je u Leotaru, ali povrede su ga spriječile da u Trebinju pokaže nešto više, pa se vratio u Banjaluku.

Sada će imati novu priliku, u Laktašima, sa kojim je dogovorena saradnja do zime, uz opciju produžetka saradnje.

"Utisci su fantastični. Saigrači su me prihvatili na najbolji mogući način, a dosta igrača već poznajem. Radi se o mladoj ekipi, sa par iskusnijih igrača. I sa trenerom sam sarađivao u Borcu, tako da sada u pripremnom periodu sve protiče kako treba. Uvijek imam visoke ambicije, a vjerujem da će tako biti i u Laktašima s obzirom na roster. Imamo 20 podjednako kvalitetnih igrača i mislim da ćemo biti pri vrhu", optimistično je poručio Bosančić.

Podsjetimo, Laktaše su, osim njega i pomenutog Markovića, ranije pojačali David Vuković, Ognjen Škorić, Milan Savanović i Dušan Komljenović.