• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Laktaši počeli sa pripremama za Prvu ligu: Da igramo važnu ulogu u fudbalu Republike Srpske!

Autor Dragan Šutvić

Laktaši su se nakon deset godina vratili u prvoligaško takmičenje FS RS.

 laktaši počeli sa pripremama za prvu ligu rs Izvor: Promo/FK Laktaši

Fudbaleri Laktaša vratili su se u m:tel Prvu ligu Republike Srpske nakon deset godina.

Pred trenerom Miljanom Bajićem i igračima je mnogo izazova u predstojećoj sezoni, a u Laktašima su sa prvim danima jula zasukali rukave i počeli sa radom.

Možda će vas zanimati

Šefu stručnog štaba su se, uz par opravdanih izostanaka, odazvala 22 igrača na prozivci, a to su: Babić, Erceg, Đ. Vuković, A. Radetić, Perić, Keleman, Savanović, Milojević, Stamenković, Arežina, Amidžić, Šavija, Petković, Bosančić, Milić, Tadić, Ostojić, Zelenika, Marković, D. Vuković, Subotić i Dragoljić (na probi). Iostali su Škorić, V. Radetić i Trninić.

Kako je saopštenno iz kluba, Laktaši će kompletne pripreme za sezonu obaviti na teritoriji grada, a osim glavnog terena u Laktašima, na raspolaganju su im stadioni Potkozarja u Aleksandrovcu i Župe u Milosavcima.

"Ekipa se znatno pojačala, u dogovoru sa šefom stručnog štaba. Popunili smo mjesta koja su bila deficitarna i očekujem da ćemo imati kvalitetan roster. Takođe, u dogovoru sa trenerom je određen broj igrača napustio klub. U fudbalu nema starih zasluga, nema emocija. Doveli smo jako kvalitetna pojačanja, momci koji su nas napustili nisu mogli da odgovore obavezama u Prvoj ligi Republike Srpske. Ovo je mnogo kvalitetnije takmičenje i zato smo morali da se pojačamo u skladu sa ambicijama", rekao je direktor kluba Igor Radeljić, naglasivši da će ekipa, kad je riječ o ambicijama, ići korak po korak.

"Idemo iz kola u kolo, utakmicu po utakmicu. Očekujemo podršku privrednika sa teritorije Grada Laktaši, očekujem podršku navijača, kvalitetan rad igrača i stručnog štaba i očekujem da Laktaši budu u vrhu tabele Prve lige Republike Srpske."

Trener Bajić napominje da ekipu čeka ozbiljan zadatak.

"Novi smo u prvoligaškom društvu, želimo da igramo bitnu ulogu u fudbalu Republike Srpske. Želim prije svega da se zahvalim igračima koji više nisu tu sa nama, koji ih nekih privatnih obaveza više nisu mogli da budu tu, nekima se i klub zahvalio. Uspjeli smo da se pojačamo, doveli smo 5-6 novih igrača, u cilju je da dovedemo još jednog ili dvojicu maksimalno. Mislim da ćemo sa tim novim snagama i igračima koje smo sačuvali iz prošle sezone igrati zapaženu ulogu u fudbalu Republike Srpske", istakao je Bajić.

Takmičenje u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske počinje 6. avgusta, a Laktaši će do tada odigrati četiri kontrolne utakmice. Protivnici su, redom, Sloga Meridian (9. jul), Kozara (16. jul), Tekstilac (23. jul) i Krupa (29. jul).

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC