Propalo!

Još jedan tim neće Kristijana Ronalda! Predsjednik kluba se oglasio i pokvario plan Portugalca!

Autor Haris Krhalić

Slavni portugalski fudbaler se nekoliko nedjelja muči da pronađe novi klub za narednu sezonu.

Izvor: Profimedia

Nastavlja se saga oko Kristijana Ronalda. Premijer lige počinje za dvije nedjelje, a portugalski fudbaler još nije počeo pripreme sa svojim timom. Za razliku od ostatka ekipe sa Old Traforda, Ronaldo nije putovao na turneju po Aziji već je odmarao sa porodicom, a u trening centru se pojavio tek prije dva dana.

Tada je klubu predstavio svoju ideju za rješenje situacije, ali i pored toga ne djeluje kao da je korak bliži novom klubu. Da situacija bude gora po njega, iz Madrida su stigle loše vijesti. Atletiko, koji se prethodnih dana pominjao kao najvjerovatnija opcija, ispao je iz kombinacije!

Po svemu sudeći, ovog ljeta se neće desiti šokantan transfer Kristijana Ronalda u Atletiko. Zbog te pozajmice u šoku bi ostao čitav fudbalski svet, a posebno navijači Real Madrida u kojem je Ronaldo igrao najbolji fudbal karijere i osvojio čak 15 trofeja! Glasine o povratku u Madrid, ali ovog puta crveno-bijeli dio, demantovao je predsjednik kluba Enrike Serezo.

"Ne znam ko je izmislio priču o Kristijanu Ronaldu i Atletiku, ali je praktično nemoguće da on dođe u Madrid ovog ljeta", rekao je prvi čovjek kluba.

Priliku da angažuju portugalskog fudbalera ranijeg ovog ljeta nisu željeli da iskoriste Bajern i Čelsi, a ostaje da se vidi ko će biti sljedeći ozbiljan kandidat u ovoj sagi. Poznato da bi Ronaldo želio da pređe u klub koji igra Ligu šampiona - makar na jednogodišnju pozajmicu, kako bi nastavio da postiže golove u tom takmičenju.

Za sada, ipak, nema previše zainteresovanih timova, pa se o Kristijanu Ronaldu prethodnih dana pričalo i iz sasvim drugog ugla. Njegova izabranica Georgina Rodrigez jednim potezom je najavila gdje bi mogao da pređe, a prije toga je polugola prošetala i izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama.