Bizarno!

Najluđa povreda srpskog fudbala - sudija udario Japanca: Nije na kročio na teren, a već je osjetio bol! (VIDEO)

Autor Bojan Jakovljević

Japanski fudbaler koji od ovog ljeta nosi dres Voždovca istog trenutka se uhvatio za koljeno.

Izvor: Twitter/screenshot/@cigansturaa

Fudbaleri Voždovca upisali su prvi neuspjeh u novoj sezoni Superlige, pošto su na gostovanju Spartaku iz Subotice ubjedljivo izgubili - 3:0. Ovaj meč izabranici trenera Nebojše Jandrića neće pamtiti po dobrom, a posebno se to odnosi na Japanca Sentokua, ljetno pojačanje beogradskog tima.

Momak koji je nekoliko sezona proveo u crnogorskom fudbalu doživio je jednu od najbizarnijih superligaških povreda. Arihito Sentoku dobio je nezgodan udarac od četvrtog sudije dok se pripremao da uđe u igru!

Igrao se 77. minut, a rezultat je bio 2:0 kada je Jandrić riješio da dvostrukom izmjenom promijeni situaciju na terenu. Trebalo je da Purtić i Sentoku donesu novu energiju Voždovcu, a Japanac je bio drugi na redu za ulazak u igru. Četvrti sudija Stefan Jeknić podigao je u vis semafor na kojem je stajalo da Purtić mijenja Đurišića, a kada je trebalo da promijeni brojeve...

Samo nekoliko sekundi prije nego što će se na semaforu pojaviti da Sentoku ulazi u igru, njega je po koljenu udario četvrti sudija. Nesmotren udarac semaforom u koljeno zabolio je Japanca, koji se odmah okrenuo i čučnuo! Ipak, uspio je da odigra posljednjih petnaestak minuta meča na kojem je njegov tim ubjedljivo poražen.

Pogledajte tu situaciju: