POVRATAK U SRBIJU!

Partizan doveo bivšeg reprezentativca Srbije! Stiže konkurencija za Rikarda - on je prvo pojačanje od odlaska Ilieva!

Autor Bojan Jakovljević

Partizan je u prva četiri kola osvojio samo pet bodova u Superligi, a pred start ovonedjeljnih evropskih obaveza, stižu informacije o novom pojačanju crno-bijelih, koje bi trebalo da postane Andrija Pavlović.

Izvor: FK PARTIZAN

Partizan je poslije teškog početka sezone pronašao novo rješenje za poziciju napadača.

To je nekadašnji reprezentativac Srbije Andrija Pavlović (28), doskorašnji igrač danskog Brondbija!

Partizan je potvrdio dolazak Pavlovića u Humsku, koji je sa crno-bijelima potpisao dvogodišnji ugovor i tako pojačati redove Ilije Stolice.

Pavlović u Partizan stiže kao slobodan igrač, pošto je sredinom jula raskinuo ugovor sa Brondbijem. Time su crno-bijeli dobili novu opciju u napadu, pored Rikarda Gomeša, a nakon odlaska mladog Marka Milovanovića u Almeriju.

Ovaj 28-godišnjak je još prije četiri godine bio meta Partizana, kada je nastupao za Kopenhagen, ali se tada odlučio da pređe u Rapid iz Beča. Osim ta dva kluba, u inostranstvu je nosio i dresove APOEL-a iz Nikozije i Brondbija, gdje se u prethodne dvije sezone nije najbolje snašao. Nekadašnji igrač Rada i Čukaričkog je zato riješio da prekine saradnju sa Dancima i sada bi trebalo da u Partizanu bude nova opcija u napadu.

Pavlović je prvo pojačanje crno-bijelih od nedavnog odlaska sportskog direktora Ivice Ilieva. Golgeterski najbolju sezonu, Pavlović je u imao u Superligi 2015/16, kada je postigao 18 golova u dresu Čukaričkog.

To ga je i preporučilo za odlazak u inostranstvo, kada je prešao u Kopenhagen. Pavlović je upisao i pet nastupa za reprezetnaciju Srbije kod selektora Slavoljuba Muslina, a posljednji put je u dresu "orlova" nastupio 2016. godine.