Fudbal

Marinović za MONDO: Drago mi je što sam se vratio u Borac!

Autor Goran Arbutina

Već u 17 časova Marinović će voditi trening kao novi-stari šef stručnog štaba.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Ono što se spekulisalo u protekla dana, dobilo je potvrdu u nedjelju ujutro.

VInko Marinović novi je trener Borca i preuzeo je ekipu nakon odlaska Nenada Lalatovića koji je podnio ostavku u petak uveče poslije poraza od Leotara.

Možda će vas zanimati

 Biće to njegov povratak u banjalučki klub nakon sedam godina, a sam Marinović ne krije zadovoljstvo što je ponovo među crveno-plavima.

"Drago mi je što sam se vratio u Borac. Na nama je da radimo, kako bismo ostvarili zacrtane cilje u ovoj sezoni", bile su prve riječi Marinovića u izjavi za MONDO nakon preuzimanja ekipe.

Osim trenera promijenjen je i kompletan stručni štab, pošto su sa Lalatovićem otišli i njegovi saradnici, a sada će Marinoviću pomagati Danimir Milkanović, Boris Raspudić, Čedomir Ćulum, Siniša Mrkobrada i Predrag Božić.

Da li će biti i promjena u igračkom kadru vidjeće se u narednim danima, a Marinovića već na startu očekuje težak ispit pošto Borac u srijedu u Novom Gradu dočekuje aktuelnog šampiona BIH, ekipu Zrinjskog.

"Nemamo mnogo vremena, ali upoznaću se sa ekipom i od prvog minuta spremamo se za naredni meč, derbi protiv Zrinjskog", poručio je Marinović.