STRAŠNO!

Zvijezdu Barselone pretukli maskirani provalnici: Uperili pištolj u njega, ponijeli šipke i sačekali ga u kući!

Autor Dragan Šutvić

Pjer-Emerik Obamejang preživio je pravu životnu dramu prethodne noći kada su ga napali maskirani provalnici u njegovoj kući.

Izvor: Profimedia

Poznati napadač Pjer-Emerik Obamejang opljačkan je prethodne noći u svojoj kući u Kasteldefelsu kod Barselone, nakon što se bratio sa utakmice protiv Valjadolida (0:0) u kojoj je čitav meč presjedio na klupi.

Prema pisanju "El Paisa", Obamejanga su dočekali maskirani provalnici koji su ga tom prilikom navodno i pretukli. Kod sebe su imali i pištolje koje su uperile u zvijezdu Barselone, dok su kod njih bile i gvozdene šipke, međutim nema potvrde da je upravo ovim predmetima Obamejang i dobio batine.

Nezvanično, sve se dogodilo oko jedan sat iza ponoći, a u njegovu vilu su "preko bašte" upala najmanje četvorica oružanih napadača, prenose španski mediji.

Obamejang je napadnut pred ženom i drama se okončala pošto im je otvorio sef u kome drži nakit, a sa ukradenom robom pobjegli su u bijelom Audiju A3. Odmah poslije toga je Gabonac pozvao policiju koja istražuje čitav slučaj i "češlja" teren kako bi pronašla provalnike.

Fudbaleri su sve češće mete provalnika, posebno u Španiji, pošto je u poslednjih nekoliko godina više fudbalera Barselone, Atletika i Reala opljačkano.

Ono što je bizarno je da su ovo vjerovatno posljednji dani Pjer-Emerika Obamejanga u Barseloni pošto se sprema njegov povratak u Englesku. Navodno je Čelsi blizu dogovora sa Gaboncem, a sada se u čitavu priču umiješao i Mančester junajted koji bi želio da ga dovede na "Old Traford".

Videćemo da li će drama sa provalnicima ubrzati čitav proces, pošto je Barselona odlučila da ga "precrta" zbog velikih finansijskih problema i njegove ogromne plate.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!