• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekad zvijezda, sad ne smije da odigra više od 29 minuta! Otkriveno zašto Grizman uvijek ulazi sa klupe...

Autor Dragan Šutvić

Antoan Grizman će po svemu sudeći cijele sezone igrati po 29 minuta za Atletiko Madrid ako Barselona ne pristane na nove uslove.

 zašto grizman igra 29 minuta po utakmici Izvor: Profimedia/Oscar J Barroso/Spain DPPI/DPPI

Mnogi su zaboravili, ali vjerovali ili ne, Antoan Grizman je i dalje fudbaler Barselone. Prošlog ljeta pozajmili su ga Atletiko Madridu na dvije godine, međutim u ugovoru postoji klauzula po kojoj su crveno-bijeli obavezni da otkupe napadača za 40 miliona evra na kraju sezone i to vješto pokušavaju da izbjegnu.

Možda će vas zanimati

U potrazi za "ripom" u dogovoru, shvatili su da neće biti obavezni da Barseloni plate ni cent ukoliko Grizman tokom sezone ne bude igrao više od 30 minuta po meču, što su izgleda odlučili i da testiraju.

Grizman je u prva dva kola La Lige počinjao sa klupe i potom ga je "Čolo" Simeone uvodio poslije sat vremena fudbala. Tako je u prvom meču protiv Hetafea (3:0) ušao u 62. minutu i zatresao mrežu protivnika, dok se u isto vrijeme našao na terenu i protiv Viljareala, međutim tu njegovoj nervoznoj ekipi nije bilo spasa (0:2).

Sudijska nadoknada se ne računa u ovim situacijama, tako da je Grizman po tačno 29 minuta igrao za Atletiko na startu sezone, a Dijego Simeone za sada nema nameru da mijenja taktiku.

Na to se trenutno neće pretjerano buniti u Barseloni za koje bi bilo još gore da im vrate Antoana Grizmana sa njegovom ogromnom platom, pošto nisu riješili ni aktuelne probleme kako bi registrovali sva dovedena pojačanja ovog ljeta, pa je svjetski šampion sa Francuskom "u limbu".

Ostaje nam da vidimo da li će Grizman baš cijelu sezonu biti "super izmjena" koja ne igra preko pola sata ili će se klubovi dogovoriti da se otkupna klauzula smanji na 20 miliona evra.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC