BAŠ GA BRIGA

Prst u oko Barsi - u inat otišao u gradskog rivala: Otjerali ga, uzeli mu milione, a on im se osvetio!

Autor Nebojša Šatara

Martin Brajtvajt je napravio još jedan potez koji će svidjeti svima onima kojima se ne dopada kako se Barselona ophodi prema svojim igračima.

Izvor: Profimedia

Barselona je konačno uspjela - Martin Brajtvajt napušta klub sa "Nou Kampa" nakon što je gotovo čitavo ljeto tvrdoglavo odbijao da to učini i približio katalonskog velikana ogromnim problemima da neće moći da registruje nove igrače.

Ipak, danski napadač je popustio, ali samo donekle - pošto uprkos savjetima Barselone da ne prelazi u Espanjol, on je učinio upravo to!

Kakav prst u oko Brajtvajta za Barselonu. Mjesecima je klub pokušavao da se riješi Danca kojem su u preostale dvije godine ugovora bili u obavezi da isplate 8.000.000 evra. Zato su na sve načine pokušavali da ga otjeraju iz kluba i uspjeli su.

Ovaj napadač koji je stigao iz Leganjesa držao je u rukama sudbinu Barselone. Da klub nije uspio da ga se riješi, postoji šansa da ne bi mogli da registruju nekolicinu novih igrača, među kojima su Andreas Kristensen, Rafinja, Frenk Kesi i Robert Levandovski.

Ipak, sada stižu informacije da je Brajtvajt pristao na prekid ugovora posljednjeg dana prelaznog roka, ne bi li prešao u redove gradskog rivala Espanjola! Španski mediji pišu da su u Barsi savjetovali Brajtvajta da ne ide baš u taj klub, ali on je imao drugačije planove od njih.

Potpisaće za Espanjol i tako nastaviti svoj boravak u Barseloni. Radi se o trogodišnjem ugovoru, istina daleko manjem nego što bi imao na "Nou Kampu", ali čovjek čije se ukupno bogatstvo procjenjuje na 250.000.000 evra moći će da podnese takav udarac...

(MONDO)

Tagovi