UZVRATILA!

Oglasila se Totijeva žena - "Znam stvari koje mogu da unište 50 porodica": Prevarila ga s trenerom, a sada mu prijeti!

Autor Haris Krhalić

Poslije 17 godina braka, Frančesko Toti i Ilari Blazi više nisu zajedno, a preko medija nastavljaju da otkrivaju stvari jedno o drugom.

Izvor: Instagram/ilaryblasi/printscreen

Nastavlja se pisanje medija o razvodu Frančeska Totija i Ilari Blazi. Legendarni italijanski fudbaler oglasio se u nedelju velikim intervjuom u kom je pričao kako ga je dugogodišnja supruga varala sa drugima, a sada je i ona rešila da ispriča svoju verziju priče.

"Princ Rima" je ispričao kada je i kako počeo da sumnja na nevjerstva svoje supruge s kojom je 17 godina u braku, kao i kako je otkrio da ga je Ilari zaista prevarila. Sada ni ona neće da ćuti o toj temi.

Poznata 41-godišnja Italijanka, koja je Totija prevarila sa ličnim trenerom, oglasila se preko svog advokata Alesandra Simenoae. Ilari je prvu izjavu dala za "Korijere delo sport".

"Uvijek sam štitila svoju djecu i nastaviću da ih štitim. Zaštita moje djece je na prvom mjestu, svako je odgovoran za svoje postupke. Posljednjih godina vidjela sam stvari koje bi mogle da unište oko 50 porodica", počela je Ilari, ali nije bila određenija od toga.

Navedeni izvor piše da je ovo tek početak dugog niza otkrića, pa bi tako trebalo očekivati nove izjave Ilari Blazi, koju je Toti optužio da ga je prva prevarila. Evo kako je Toti pričao o svojoj supruzi u pomenutom intervjuu.

"U septembru prošle godine, glasine su počele da stižu do mene. 'Vidi, Ilari ima nekog drugog'. Zapravo više od jednog. Djelovalo mi je nemoguće, ali pronašao sam poruke. Nikad to nisam radio, ali kad su mi bliski ljudi kojim vjerujem slali upozorenja, postao sam sumnjičav. Pogledao sam na njen telefon i vidio sam poruke za treću osobu koja je bila kao posrednik između nje i drugog", ispričao je Toti, dodavši da je čitao i kako se Ilari sa ljubavnikom dogovarala o mjestu susreta. Ovo je Ilari Blazi, Totijeva dosadašnja supruga:

Frančesko Toti i Ilari Blazi zajedno imaju troje djece - Kristijana (16), Šanel (15) i Izabel (6).