• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totijeva ispovijest - Ovako me je žena prevarila! "Princ Rima" opleo po Ilari

Autor Haris Krhalić

Legendarni Frančesko Toti isprva nije želio da govori o nevjerstvima supruge Ilari Blazi, ali sada je riješio da stane na put lažima o njemu.

 Toti otkrio kako ga je žena varala Izvor: Profimedia/Instagram/screenshot/ilaryblasi

Italiju već mjesecima potresa razvod legendarnog fudbalera Frančeska Totija i njegove dugogodišnje supruge Ilari Blazi. Pričalo se dosta o razlozima razlaza, govorilo se i da je Toti prevario suprugu s novom djevojkom, ali sada se "princ Rima" konačno oglasio.

U velikoj ispovijesti koja se pojavila u italijanskim medijima, Toti je do detalja opisao kako je došlo do prevare njegove supruge i da je već dugo znao da mu je bila nevjerna.

Toti je u intervjuu za "Korijere dela sera" istakao da je dugo ćutao o čitavom slučaju, ali da je sada riješio da se oglasi kako bi se prestalo sa lažima da je on prvi bio nevjeran, nakon što se saznalo da je u vezi sa Noemi Boki.

"Nije istina da sam ja prvi nju prevario. Rekao sam da neću pričati o tome i nisam, ali čitao sam mnogo laži posljednjih nedjelja, a neke su čak povrijedile moju djecu", počeo je Toti svoju ispovijest za "Korijere dela sera".

"Ne postoje bajke, mi smo imali uspona i padova, kao i svaki par. Ali onda se nešto dogodilo. Prava kriza je 'eksplodirala' između marta i aprila prošle godine. Patio sam već neko vrijeme."

Mediji su otkrili da se Ilari zaljubila u Kristijana Lovina, ličnog trenera, a Toti otkriva kako je počeo da saznaje za njena nevjerstva.

"U septembru prošle godine, glasine su počele da stižu do mene. 'Vidi, Ilari ima nekog drugog'. Zapravo više od jednog. Djelovalo mi je nemoguće, ali pronašao sam poruke. Nikad to nisam radio, ali kad su mi bliski ljudi kojim vjerujem slali upozorenja, postao sam sumnjičav. Pogledao sam na njen telefon i vidio sam poruke za treću osobu koja je bila kao posrednik između nje i drugog", ispričao je Toti, dodavši da je čitao i kako se Ilari sa ljubavnikom dogovarala o mjestu susreta. Ovo je Ilari Blazi, Totijeva dosadašnja supruga:

"Ćutao sam, da zaštitim djecu. Patio sam kao pas. Rekla mi je 'ove godine ću ostati malo duže u Milanu, ređe ću dolaziti u Rim'. I tad sam pomislio da vjerujem da ima drugog, ali sam se i dalje nadao da nije istina. Pravio sam se da se ništa ne dešava, ali to više nisam bio ja, bio sam druga osoba. Izvukao sam se zahvaljujući Noemi", objasnio je Toti u dugačkom intervjuu, dodavši da je bio u depresiji.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC