• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To može samo Murinjo - izvodi igrača iz igre, a on ga ljubi u ruku: Žoze otkrio šta je rekao Dibali da bi to uradio!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Žoze Murinjo i Paulo Dibala, čini se, uživaju u zajedničkoj saradnji.

 Paulo-Dibala-poljubio-Zoze-Murinja-u-ruku Izvor: Profimedia

Imao je Žoze Murinjo tokom svoje karijere brojne sukobe sa svojim fudbalerima, naročito posljednjih godina, ali ako mu se jedna stvar ne može osporiti, to je da kada ga neki igrač zavoli, onda mu je zauvijek lojalan.

Sada se čini da i Paulo Dibala spada u tu kategoriju fudbalera, nakon posljednje utakmice Rome, na kojoj je argentinski fudbaler bio u centru pažnje kada je odlučio da Portugalca poljubi u ruku.

Murinjo je od prošlog ljeta trener Rome i u prvoj sezoni je napravio veliki uspjeh osvajanjem Konferencijske lige. Tokom ljeta je riješio da dodatno ojača ekipu proverenim imenima, pa je tako osim Nemanje Matića, stigao i Dibala iz Juventusa.

Roma je osvojila 10 bodova iz prva četiri kola, a da Dibala izgleda odlično na terenu, pokazuje i njegova partija u utorak uveče protiv Monce. Roma je slavila 3:0, a dva pogotka bila su djelo Argentinca.

No, u 65. minutu, Murinjo je odlučio da Dibalu izvede iz igre kako bi ga odmorio za neke naredne utakmice, a tom prilikom, igrač je iskoristio priliku da svog trenera poljubi u ruku. To je bilo dosta neobično i svi su primijetili, a Portugalac je sve objasnio nakon susreta.

"Prošle sezone smo igrali protiv Juventusa na 'Olimpiku' i rekao sam Dibali 'ti si stvarno dobar, momče'. Večeras sam mu rekao to isto i smijali smo se misleći kako su se stvari promijenile od prošle sezone", rekao je Murinjo.

Izgleda da će Portugalac imati svoje načine kako da vrati Dibalu na nivo koji je prije nekoliko godina držao u Juventusu. Posljednjih godina nije bio baš sav svoj, a sada ima i trenera koji ga obožava...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC