KRAJ SARADNJE

Presudili loši rezultati: Zvijezda 09 otpustila Hošića!

Autor Bojan Jakovljević

Prvoligaš iz Etno-sela Stanišići kreće u potragu za novim trenerom.

Izvor: Promo/FK Zvijezda 09

Četiri pobjede i remi na sedam mečeva nisu zadovoljili rukovodstvo Zvijezde 09, pa je prvoligaš iz Etno-sela Stanišići odlučio da smijeni dosadašnjeg šefa stručnog štaba Dženana Hošića.

Najavljivali su iz Semberije pred početak sezone da će učiniti sve da se okite šampionskom titulom i vrate u premijerligaško društvo, ali već nakon sedam kola "crveno-bijeli" su u zaostatku pet bodova za vodećom Krupom, pa je odlučeno da se ekipa pokuša razmrdati promjenom trenera.

Kap koja je prelila čašu je gostujući poraz proteklog vikenda od novajlije u ligi, Famosa.

"Zbog loših rezultata na startu Prve lige Republike Srpske, UO Zvijezde 09 sporazumnoj je raskinuo ugovor sa Dženanom Hošićem. Moramo da naglasimo da je Hošić veliki trener i profesionalac, a kako nisu ostvareni razultati koje je zacrtao UO na početku sezone, došlo je do prekida saradnje. UO FK Zvijezda 09 treneru Hošiću želi puno sreće u nastavku trenerske karijere", saopštili su iz Zvijezde 09.

Nekadašnji premijerligaš trenutno je sedmoplasirani u m:tel Prvoj ligi RS, a u narednom kolu očekuje ga komšijski derbi sa Radnikom iz Bijeljine.

(MONDO)