UŽAS

Ukrali mu 500.000 evra dok je igrao u Ligi šampiona: Zvijezda Bajerna ojađena na svoj rođendan, pljačkaši sve odnijeli!

Autor Dragan Šutvić

Tomas Miler nije baš imao rođendan kakvom se nadao.

Izvor: Profimedia

Bajern Minhen je upisao važnu pobjedu u Ligi šampiona u utorak uveče protiv Barselone (2:0) i nastavio sa dobrim partijama u tom takmičenju, ali dok su Bavarci na "Alijanc areni" odrađivali svoj dio posla, Tomas Miler nije mogao ni da nasluti šta mu se u to vrijeme sprema.

Zvijezda Bajerna i jedan od najiskusnijih igrača tima bio je opljačkan u toku trajanja utakmice u Minhenu, a iz njegovog doma odnijete su stvari u vrijednosti od 500.000 evra!

Potpuno je nevjerovatno koliko se fudbaleri posljednjih godina često nalaze na meti pljaškaša u najrazličitijim zemljama. Kako tvrdi nemački list "Bild", Milerova kuća je bila pokradena u utorak oko 22 sata, dok je meč s Barselonom bio u toku, i to na 33-rođendan proslavljenog njemačkog fudbalera.

Policija je potvrdila da su iz njegovog doma odnijeti novac, nakit i druge skupocjene vrijednosti koje ukupno vrijede oko 500.000 evra. I dalje nema traga počiniocima ovog krivičnog djela, ali je istraga i dalje u toku.

Miler je odmah po završetku meča saznao šta se dogodilo i direktno je otišao kući. To objašnjava i zbog čega Miler nije bio među igračima koji su davali izjave za medije po završetku susreta. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!