TUGA

Tragične vijesti iz Totenhema - preminuo blizak Konteov saradnik! Šok za sve u klubu, poznati su detalji

Autor Bojan Jakovljević

Stigle su tragične vijesti iz engleskog kluba.

Izvor: Profimedia

Tužne vijesti stigle su iz Totenhema, član stručnog štaba Antonija Kontea iznenada je preminuo. U pitanju je čovjek koji je bio zadužen za fizičku pripremu igrača - Đan Pjero Ventrone (62). Informacija je stigla od strane italijanskih medija koji su otkrili da je ovo šokiralo sve u klubu.

Kako se navodi "Ventrone je preminuo od posljedica akutne leukemije".

On je bio jedan od najboljih trenera u svom polju. Bio je u Juventusu od 1994. do 1999. godine, pa od 2001. do 2004. godine kada je Marčelo Lipi bio trener. Sa njima je osvojio i titulu u Ligi šampiona. Pored ta dva kluba pomagao je Fabriciju Ravaneliju u Ažaksiou, pa je bio i u Kini kod Fabija Kanavara, prije povratka u Evropu i pridruživanja Konteovom timu.

"Sa velikom tugom moramo da saopštimo da je Ventrone preminuo. Nedostajaće svima u klubu, a naše misli su sa porodicom i prijateljima u ovom teškom trenutku", poručili su iz Totenhema.

Teško je ovo palo šefu struke engleskog kluba i vjerovatno će mu zbog toga odati počast na nekom od narednih utakmica. Ako ne na gostovanju Brajtonu (8. oktobra), onda izvjesno kod kuće četiri dana kasnije protiv Ajntrahta iz Frankfurta na svom stadionu.

Što se Kontea tiče, on se već dovodi u vezu sa Juventusom...

Tagovi