• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antonio Konte je napravio "aždaju": Haland vodi Siti, ali i Totenhem se pita za titulu u Engleskoj?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Može li Totenhem da se umiješa u borbu za titulu u Premijer ligi? Ako gledamo dosadašnje rezultate, moguće je...

 Totenhem pobijedio Lester 6:2, Hjung Min Son postigao het-trik Izvor: Profimedia

Erling Haland nastavio je svoju "strahovladu" u Premijer ligi pošto je Mančester sitiju golom pomogao da dođe do lake pobjede nad Vulverhemptonom (3:0), uz po pogodak Griliša i Fodena, dok je zanimljivo da im najveći konkurent (za sada) nije Liverpul - nego dva londonska kluba. Isti broj bodova kao tim Pepa Gvardiole ima i Totenhem koji je kasnije ovog popodneva razbio Lester siti (6:2), dok je sada iza njih Arsenal sa dva boda i utakmicom manje.

Spursi su loše počeli utakmicu i već od šestog minuta gubili su golom Tilemansa iz penala, ali da Antonio Konte ima strašan napad dokazano je vrlo brzo kada su ubacili u "šestu brzinu" i oduvali sve lošiji Lester siti.

Možda će vas zanimati

Kejn je odgovorio u 8. minutu, već do 21. smo vidjeli preokret preko Dajera, međutim "lisice" je u životu - do pauze - ostavio Medison u 41. minutu. U nastavku je postojao samo jedan tim, odnosno nakon gola Bentankura u 47. minutu - zapravo samo jedan igrač. Tada se razgoropadio Hjung-Min Son koji je postigao het-trik po ulasku u igru.

Korejski fudbaler, koji je očajno igrao do ovog sureta, pogađao je u 73, 84. i 87. minutu i time najavio prošlosezonsku formu kada je bio najbolji strijelac takmičenja (23 gola). 

Podsjetimo, Totenhem je ove sezone zabilježio pet pobjeda i dva remija uoči prve reprezentativne pauze i zato navijači londonskog kluba mogu i dalje da maštaju o osvajanju Premijer lige. Imaju vrlo dobre šanse, čak iako ih gradski rival Arsenal "preskoči" u nedjelju pobjedom protiv Brentforda, još mogu da se pohvale da su uz Siti jedini neporaženi engleski klub.

Standings provided by SofaScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC