SJAJAN GEST

Odbojkašice, donesite zlato u Srbiju: Petrić sjeo pred novinare, pa poručio - "Prije nego što pređemo na stvar..."

Autor Nebojša Šatara

Trener Partizana je prije priče o fudbalu poželio sreću ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije.

Izvor: MN Press/YouTube/FK Partizan Beograd/Printscreen

Fudbaleri Partizana u nedjelju (18.30) igraju utakmicu 15. kola Superlige Srbije u gradskom derbiju protiv Čukaričkog. "Brđani" stižu u Humsku samo tri dana nakon što su crno-bijeli na istom mjestu savladali njemački Keln 2:0 u Konferencijskoj ligi i tako sebe stavili u idealnu poziciju pred završne borbe za plasman u nokaut fazu.

Trener Gordan Petrić je u najavi te utakmice istakao da će "još mnogo vode proteći Dunavom i Savom" dok on ne bude približan legendarnom treneru Ivici Osimu, ali je na samom početku konferencije imao još jednu zanimljivu izjavu.

Na početku obraćanja, Petrić je iskoristio priliku da preusmjeri pažnju na finale Svjetskog prvenstva u odbojci, u kojem će u subotu uveče igrati odbojkašice Srbije, aktuelne svjetske prvakinje.

"Prije nego što pređemo na stvar, da poželim sreću odbojkašicama pošto igraju u 20.00 časova. Da im poželimo sreću i da nam donesu zlato u Srbiju", kratko i jasno je Petrić poželio srpskim odbojkašicama.

Finale Svjetskog prvenstva u odbojci za dame moći ćete da pratite uživo i uz MONDO i tekstualni prenos, a Srbija se za zlatnu medalju bori protiv selekcije Brazila.

(MONDO)