• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpska odbojkašica najavljuje finale - "Iznenadili su nas": Dva puta izgubile od Brazila, ali sad brane titulu!

Autor Haris Krhalić

Cijela Srbija biće uz male ekrane i pratiti finalni meč Svjetskog prvenstva u odbojci.

 Katarina Lazović najava utakmice Srbija Brazil Izvor: MN PRESS

Odbojkašice Srbije večeras (20:00, SK i RTS) će u Holandiji braniti svjetsku titulu. Pomalo neočekivano, protivnik nacionalnog tima Srbije je Brazil, koji je u polufinalu napravio iznenađenje i eliminisao Italiju, prvog favorita za ovogodišnje osvajanje trofeja. Naravno, to ne znači da će put Srbije biti lak...

Ove godine su odbojkašice Srbije već dva puta poražene od Brazila, a postoji li bolji način za osvetu od finala Svjetskog prvenstva?! Predvođene selektorom Danijeleom Santarelijem srpske reprezentativke pokušaće po drugi put da postanu šampionke, a to bi bila prva titula za Katarinu Lazović.

Po mišljenju mnogih najljepša srpska odbojkašica imaće priliku da stigne do najvećeg trofeja u svojoj karijeri, nakon što je prije četiri godine propustila Svjetsko prvenstvo u Japanu. Ona se, kao i saigračice, priprema za finalni meč, pred koji je za sajt Odbojkaškog saveza Srbije dala izjavu.

"Gledale smo polufinale i iznenadile smo se kada je reprezentacija Brazila savladala Italiju. Brazil je veoma dobra i energična ekipa. Vidjeli smo da njihov selektor u igri koristi sve igračice i često vrši izmjene. Očekujem veliku borbu u finalu Svjetskog prvenstva. Sada je situacija potpuno drugačija nego kada su nas pobijedile. Igramo sa više samopouzdanja i sigurna sam da možemo da odigramo dobar meč", istakla je Katarina Lazović, inače djevojka košarkaša Nemanje Dangubića.

Reprezentacija Brazila nikada nije osvojila svjetsku titulu, dok su odbojkašice Srbije najbolje bile na Svjetskom prvenstvu u Japanu 2018. godine. Na tom turniru su za nacionalni tim - pod komandom Zorana Terzića - igrale Bianka Buša, Bojana Drča, Brankica Mihajlović, Teodora Pušić, Ana Bjelica, Maja Aleksić, Jovana Stevanović, Tijana Bošković i Bojana Milenković, djevojke koje će i večeras protiv Brazila napasti zlatnu medalju!

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC