MALO SE OPUSTIO

Ispao iz Lige šampiona, pa otišao na pivo i nargilu: Fudbaler od 130 miliona "uhvaćen" na žurki svoje djevojke! (VIDEO)

Autor Bojan Jakovljević

Mladi portugalski napadač Žoao Feliks nije se previše potresao zbog poraza Atletiko Madrida.

Izvor: Profimedia

Malo ko je očekivao da Atletiko Madrid neće uspjeti da prođe grupu Lige šampiona u konkurenciji Klub Briža, Bajer Leverkuzena i Porta, ali i to je fudbal. "Jorgandžije" su već poslije pet kola ostale bez svake šanse da se plasiraju u nokaut fazu elitnog takmičenja - i to poslije neviđene drame u Madridu kada im je dosuđen penal nakon što je utakmica završena. Ipak, propustili su šansu i tako dvaput razočarali navijače, a neki od igrača se nisu na tome zaustavili...

Tako je najskuplji fudbaler Atletiko Madrida svih vremena Žoao Feliks nakon remija sa Leverkuzenom (2:2) odmah otišao na rođendan svoje djevojke i tamo se opustio malo više.

Prema pisanju madridskog lista "AS", Portugalac se samo nekoliko sati poslije utakmice protiv Leverkuzena, dakle kasno u noć, pridružio velikom rođendanskom slavlju Megi Korseiro u jednoj kuglani. Slavila je 20. rođendan sa najboljim prijateljima i svojim partnerom, ali sve bi to bilo u redu da Feliks nije snimljen u provodu.

Žoao Feliks je viđen kako konzumira alkohol i puši nargiju, zbog čega su navodno bijesno reagovali i u Atletiko Madridu i sa njim su obavili razgovor, dok još nisu prelomili da li će ga i sankcionisati za primjer drugima. Za sada je Dijego Simeone poručio da "neće da se miješa" u Feliksov privatni život, što ne znači da se stvar neće interno rješavati.

Dobro je poznato da je Feliks stigao 2019. godine u Atletiko Madrid kao diretkna zamjena za Antoana Grizmana. Plaćen je vrtoglavih 130 miliona evra nakon jedne dobre sezone u Benfiki, a od tada se nije proslavio - odigrao je 125 utakmica i zabilježio tek 29 golova i 18 asistencija.

Ove sezone kraj imena mu stoje "krompirići", dok se često označava i kao žrtva sistema Dijega Simeonea koji preferira defanzivni fudbal, međutim čini se da je nešto i do Feliksa koji je prethodno napravio i manji incident na utakmici kada je odjurio u svlačionicu poslije izmjene.