• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ispao iz Lige šampiona, pa otišao na pivo i nargilu: Fudbaler od 130 miliona "uhvaćen" na žurki svoje djevojke! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mladi portugalski napadač Žoao Feliks nije se previše potresao zbog poraza Atletiko Madrida.

 Žoao Feliks na rođendanu djevojke poslije eliminacije Atletiko Madrida iz Lige šampiona Izvor: Profimedia

Malo ko je očekivao da Atletiko Madrid neće uspjeti da prođe grupu Lige šampiona u konkurenciji Klub Briža, Bajer Leverkuzena i Porta, ali i to je fudbal. "Jorgandžije" su već poslije pet kola ostale bez svake šanse da se plasiraju u nokaut fazu elitnog takmičenja - i to poslije neviđene drame u Madridu kada im je dosuđen penal nakon što je utakmica završena. Ipak, propustili su šansu i tako dvaput razočarali navijače, a neki od igrača se nisu na tome zaustavili...

Tako je najskuplji fudbaler Atletiko Madrida svih vremena Žoao Feliks nakon remija sa Leverkuzenom (2:2) odmah otišao na rođendan svoje djevojke i tamo se opustio malo više.

Prema pisanju madridskog lista "AS", Portugalac se samo nekoliko sati poslije utakmice protiv Leverkuzena, dakle kasno u noć, pridružio velikom rođendanskom slavlju Megi Korseiro u jednoj kuglani. Slavila je 20. rođendan sa najboljim prijateljima i svojim partnerom, ali sve bi to bilo u redu da Feliks nije snimljen u provodu.

Žoao Feliks je viđen kako konzumira alkohol i puši nargiju, zbog čega su navodno bijesno reagovali i u Atletiko Madridu i sa njim su obavili razgovor, dok još nisu prelomili da li će ga i sankcionisati za primjer drugima. Za sada je Dijego Simeone poručio da "neće da se miješa" u Feliksov privatni život, što ne znači da se stvar neće interno rješavati.

Dobro je poznato da je Feliks stigao 2019. godine u Atletiko Madrid kao diretkna zamjena za Antoana Grizmana. Plaćen je vrtoglavih 130 miliona evra nakon jedne dobre sezone u Benfiki, a od tada se nije proslavio - odigrao je 125 utakmica i zabilježio tek 29 golova i 18 asistencija.

Ove sezone kraj imena mu stoje "krompirići", dok se često označava i kao žrtva sistema Dijega Simeonea koji preferira defanzivni fudbal, međutim čini se da je nešto i do Feliksa koji je prethodno napravio i manji incident na utakmici kada je odjurio u svlačionicu poslije izmjene.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC