POZIV

Delije zovu navijače na "Marakanu": Pokažimo da nismo nezahvalni, nismo navijači uspjeha već Crvene zvezde

Autor Dragan Šutvić

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde zovu Delije na stadion protiv Mladosti.

Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Crvena zvezda se nakon poraza u Monaku i eliminacije iz Evrope okreće domaćem prvenstvu koje ove sezone donosi direktan plasman u Ligu šampiona (samim tim i ogroman novac), a za to je potrebno održati prednost u odnosu na Partizan.

U ovom trenutku iznosi sedam bodova i u Zvezdi moraju brzo da se trgnu nakon teškog poraza u Monte Karlu pošto već u nedjelju od 15.30 na "Marakanu" stiže Mladost iz Lučana.

Tim povodom oglasili su se i najvatrenije pristalice crveno-bijelih Delije i pozvale su navijače da prepoznaju momenat i podrže ekipu u delikatnom trenutku.

"Delije, na gostovanjima u Budimpešti, Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu, Lazarevcu i Monaku smo pokazali i prisjetili se kako izgleda kada se sjever trgne. Puni gostujući sektori, negdje i po par hiljada ljudi! U Evropi smo ove godine uradili koliko smo uradili, sada nam je ostalo domaće prvenstvo i put ka Ligi šampiona. Kako je jedna borba završena, nastavlja se druga, i svu snagu i energiju bi trebalo usmjeriti ka tome. Hajde da pokažemo sutra na našem stadionu protiv Mladosti iz Lučana da nismo nezahvalni, da nismo navijači uspjeha već Crvene zvezde! Da ova gostovanja u nizu koje smo odradili nisu slučajnost već da se ljudi polako bude", navodi se u pozivu "Svi na stadion".

"Sutra je posljednja utakmica na našem stadionu u ovoj godini. Nakon nje Marakanu nećemo vidjeti možda i najduže od kada pamtimo svi kako idemo na utakmice (ne računajući pauzu zbog korone). Zato nemojte da propustimo ovu priliku, nemojte da se sjever poslije 5-6 uzastopnih odličnih izdanja vrati u neko sivilo i prosjek od koga se trudimo da pobjegnemo. Svakom pravom navijaču sutra je mjesto na našem stadionu!".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!