LOŠE VIJESTI!

Problem za Francusku - povrijeđen i Benzema! Stigle loše vijesti pred Mundijal, potvrđeno da neće moći da igra!

Autor Dragan Šutvić

Ovogodišnji osvajač zlatne lopte, Karim Benzema, propušta prvu utakmicu "trikolora" na Mundijalu protiv reprezentacije Australije.

Izvor: Twitter/ESPN/Screenshot

Nakon povrede Kristofera Nkunkua poslije oštrog starta Kamavinge na treningu selektor Francuske Didije Dešan moraće da razmišlja o još jednom problemu. Karim Benzema neće igrati prvu utakmicu "trikolora" na Svjetskom prvenstvu protiv Australije koja se igra u utorak 22. novembra.

Napadač Reala nije trenirao sa ostatkom tima u četvrtak, društvo na individualnim treninzima mu je pravio i Rafael Varan koji se takođe vraća iz povrede. Benzema je zbog problema sa mišićem upisao tek 26 minuta takmičarskog fudbala prošlog mjeseca.

Izvor: Tweet/Ballon d'Or #ballondor

Francuski mediji izvještavaju da ovogodišnji osvajač Zlatne lopte neće igrati protiv "kengura", ali da se očekuje njegov povratak na teren u drugom kolu grupne faze u derbi meču grupe D protiv Danske.

Još jedan fudbaler Francuske je pod znakom pitanja. Olivije Žiru je zabrinuo selektora poslije jučerašnjeg treninga, ali ipak djeluje da će napadač Milana biti spreman za početak prvenstva u Kataru, što najvjerovatnije neće biti slučaj sa Karimom Benzemom.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!