• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor prvaka svijeta spisak za SP - u posljednji čas pozvao dva igrača!

Autor Dragan Šutvić

Didije Dešan odlučio je da izmijeni spisak igrača za Mundijal u Kataru.

 didije dešan napravio dvije promjene na spisku za mundijal  Izvor: YouTube/Fédération Française de Football/Screenshot

Selektor aktuelnog prvaka sveta Francuske Didije Dešan odlučio je da napravi dvije promjene na spisku "galskih pijetlova" uoči početka Mundijala u Kataru. Dešan je odluku donio u posljednji čas pošto selektori do večeras u 20 časova imaju mogućnost da promijene ranije poslati spisak, nakon čega to više neće biti dozvoljeno, čak i ako budu imali povrijeđene igrače na koje ne mogu da računaju u toku samog turnira.

Dešan je prvobitno sve iznenadio "precrtavanjem" Žonatana Klosa, koji je čak pozvao i TV ekipu u svoj dom koja je trebalo da snimi njegovu reakciju, dok je neočekivano prvo zabilježio imena 25 fudbalera, umjesto 26...

Sada je jasno i zašto je to uradio, čekao je ljekarske izveštaje i prvi trening kako bi vidio svoju ekipu na djelu, tako da je spisak sada drugačiji za dva imena. Pozvani su Aksel Disasi (Monako) i Markus Tiram (Borusija Menhengladbah), dok je definitivno "precrtan" Presnel Kimpembe.

"Zdravlje je na prvom mjestu. Nažalost, moji posljednji testovi su pokazali da nisam u stanju da se skroz posvetim reprezentaciji i ne želim da moje prisustvo destabilizuje tim", poručio je Kimpembe nakon što je sam javio selektoru Dešanu da nije spreman.

Kimpembe je bio dio generacije koja je u Rusiji prije četiri godine podigla titulu prvaka svijeta i standardni je reprezentativac svoje zemlje. 

Do sada je odigrao 28 utakmica i još se nije upisao u strijelce, a Francuska će imati dovoljno. Pored pomenutog Disasija, tu su Varan, Kunde, Saliba, Upamekano, Konate, čak i Luka Ernandez koji može da igra štopera.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC