• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pozvao TV ekipu da snime reakciju na poziv selektora: A onda poniženje - iznenada ga precrtao za Katar!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nije bilo prijatno reprezentativcu Francuske koga se Didije Dešan iznenada odrekao.

 Didije Dešan nije pozvao Žonatana Klosa na Svjetsko prvenstvo Izvor: YouTube/Bros. Stories/Screenshot

Selektor prvaka svijeta Francuske Didije Dešan objavio je ove nedjelje konačni spisak reprezentativaca na koje će računati u Kataru, a interesantno je da je pozvao jednog manje nego što FIFA dozvoljava. Nije poznato još zbog čega se Dešan odlučio da vodi 25 umjesto 26 igrača, posebno ako se zna da ima ogroman fond igrača, a jednog od svojih fudbalera je šokirao pošto je bio ubijeđen da je siguran putnik za Mundijal.

U pitanju je Žonatan Klos, odlični desni spoljni Marseja koji je ove godine postao i redovni član reprezentacije, a koji je u svoj dom pozvao i jednu televizijsku ekipu kako bi zabilježila trenutak kada Dešan pročita njegovo ime...

Ispostaviće se da je Klos doživio vrlo neprijatno iznenađenje kada nije bio među pozvanim igračima za Katar, a očekivano RMC Sport nakon toga nije došao u njegov dom kako ga ne ne bi dodatno ponizio, što je otkazano u posljednji čas prije objavljivanja spiska: "Htjeli smo da prikažemo reakciju igrača, kao što je to bilo sa Brazilcima. Nekoliko sati prije konferencije za medije Didijea Dešana, snimanje je otkazano."

Dešan je na konferenciji za medije istakao da je "vidio da je Klos frustriran jer ne ide u Katar", a odluku je selektor opravdao riječima da odustaje od formacije sa trojicom štopera i dvojicom bočnih, gdje bi igrač Marseja svakako imao mjesto.

Klos je inače dugo "lutao", igrao je u niželigašima, a njegov uspon počeo je 2020. godine kada je iz Arminije Bilefeld prešao u Lans. Za dvije sezone bio je jedan od najboljih asistenata Lige 1, da bi potom ovog ljeta stigao u redove Marseja za 7,5 miliona evra. I već je asistirao za šest golova, ali to nije dovoljno za Mundijal.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC