OPA!

Brazilac među srpskim navijačima u Kataru! Voli "orlove", mrzi Nejmara: Znaju svi zašto on igra! (VIDEO)

Autori Milutin Vujičić Nemanja Stanojčić

Eduardo je imao šta da kaže pred meč Srbije i Brazila. /Od reportera MONDA Iz Katara Milutina Vujičića/

Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Srbija igra sa Brazilom prvi meč na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a gospodin po imenu Eduardo došao je među srpske navijače nekoliko sati prije meča. Pjevaju se srpske pjesme, čuje se naša muzika, raspoloženje je fantastično, a tu se našao i čovjek u bojama Brazila koji je imao samo riječi hvale na račun "orlova".

Sa njim je razgovarao izvještač MONDA iz Katara, a on nije skidao osmijeh sa lica. "Zovem se Eduardo, ja sam Brazilac. Imam mnogo dobrih prijatelja iz Srbije. Ako Brazil ne pobijedi, čestitaću Srbiji. Ne plašim se Srba, volim ih mnogo", rekao je Eduardo, dok se sa razglasa čula čuvena pjesma "Idem preko zemlje Srbije". "Obožavam ovu pjesmu i vašu zemlju", dodao je Eduardo.

Otkrio je potom i da ne voli prvu zvijezdu "selesaa" Nejmara. "Ja navijam za Brazil, ali ne volim Nejmara, bez njega smo najbolji na svijetu. Sa njim tu i tamo. On je velika zvijezda kao Krisijano Ronaldo i Lionel Mesi, zato igra. Imamo dobar tim, baš kao i vi", zaključio je Eduardo. Pogledajte na snimku ispod i kako je to izgledalo:

Pogledajte i kako izgleda okupljanje navijača pred meč: