VIDEO

Mesi bio na terenu, ali sve se treslo zbog nje! Lijepa Argentinka se skinula i vodila navijanje, pogledajte kako to radi

Autor Bojan Jakovljević

Argentinska navijačica Lusijana Salazar bila je takođe zvijezda utakmice njenog tima i Australije. Pogledajte njen šou na tribinama!

Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Dok su navijači Argentine slavili veliku pobjedu protiv Australije, prolazak u osminu finala Svjetskog prvenstva u Kataru i "monstruoznu" partiju Lea Mesija, na prepunim tribinama stadiona "Ahmad Bin Ali" pojavila se vrela navijačica zbog koje su tribine proključale. Kao što je Leo "zamiješao" odbranu Australije (2:1), tako je Lusijana Salazar zamiješala na tribinama.

Uz pjesmu "Mućaćos Argentina", koja je obilježila titulu Kopa Amerika u ljeto 2021. godine, Lusijana je povela navijanje i brzo su svi skrenuli oči sa slavlja "gaučosa" i gledali samo nju.

Lusijana je poznata navijačica Argentine koja godinama prati fudbalsku reprezentaciju, a bez ikakve sumnje je jedna od najatraktivnijih u Kataru uz neizostavnu Ivanu Knol iz Hrvatske. Njih dvije neće moći da se sretnu do polufinala. Ako njihove reprezentacije naravno dođu do te faze turnira...

U večeri utakmice Argentina - Australija ponovo se priča o poznatoj hrvatskoj navijačici Ivani Knol, jer se u Kataru pojavila teorija da je lokalci ne slikaju zato što su oduševljeni njenim izgledom, već iz sasvim drugog razloga. Sudeći prema tome koliko je atraktivna, teško je povjerovati u to: