"SIEMPRE"

Navijači upalili baklje, posljednji put za Mihu! Ova scena pokazuje koliko je bio veliki, Rim mu se klanja (VIDEO)

Autor Nebojša Šatara

Siniša Mihajlović će zauvijek ostati u srcim navijača Lacija, kluba za koji je igrao od 1998. do 2004. godine.

Izvor: Twitter/Alex_Piace/Screenshot

Danas je u Rimu sahranjen Siniša Mihajlović, legendarni srpski fudbaler, koji je mnogo zadužio i Italiju. Došao je na Apenine još početkom devedesetih, nakon što je sa Crvenom zvezdom postao šampion Evrope, a dubok trag ostavio je u Romi, Sampdoriji, Laciju i Interu - kao i u Bolonji, Milanu, Fiorentini i svim drugim italijanskim klubovima koje je vodio. Zbog toga su svi navijači bili jedinstveni na ispraćaju u vječnost, a posebnu čast Mihi odali su "lacijali".

Nakon što su Dejan Stanković, Roberto Mančini, Atilio Lombardo i igrači Bolonje iznijeli iz crkve kovčeg sa tijelom Mihajlovića, uslijedili su veliki aplauzi, pa zatim i bakljada navijača Lacija.

"Kad Siniša šutira, to je gol", pjevali su navijači Lacija koji nikada neće zaboraviti da je Mihajlović bio dio generacije koja je 1999. godine donijela titulu u Rim, a nije im smetalo ni što je prije toga igrao za gradskog rivala Romu. Štaviše, uvijek su ga poštovali i kao igrača, kasnije i kao trenera i zato su svi došli da se oproste od njega.

Podsjetimo i da je na kovčegu Siniše Mihajlovića bio i dres Crvene zvezde, u kojoj je ispunio svoje najveće snove, ali nažalost ne i onaj da jednoga dana postane i trener kluba sa "Marakane".


Pogledajte i fotografije sa sahrane u Rimu:

(MONDO)