• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"I NA NEBU TOM NA KOJE IDEM JA..." Zvezdin dres na kovčegu Siniše Mihajlovića - Delije ga nikad neće zaboraviti! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Od Siniše Mihajlovića oprostila se i njegova Crvena zvezda, klub koji je zavolio još kao dječak.

 Dres Zvezde na kovčegu Siniše Mihajlovića Izvor: FK Crvena zvezda

Sahrani Siniše Mihajlovića u Rimu prisustvuje i delegacije Crvene zvezde. Nakon komemoracije koja je održana u Beogradu i na kojoj je zaplakao Dragan Džajić, čelni ljudi srpskog šampiona otputovali su u Italiju gdje prisustvuju sahrani. Tom prilikom generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić položio je klupski dres na kovčeg proslavljenog fudbalera.

Pored crveno-bijelog dres na kovčegu Siniše Mihajlovića nalazi se šal na kojem piše Delije, ali i dresovi njegovih drugih klubova. Ispraćaju jednog od najboljih izvođača slobodnih udaraca u istoriji fudbala prisustvuju velike zvijezde Serije A, a na sahrani je i kompletan tim Bolonje - posljednjeg tima koji je Miha trenirao. Pogledajte fotografije iz Rima:

Sahrani Mihajlovića u Rimu prisustvuju brojni bivši fudbaleri Crvene zvezde. Među prvim je stigao Dejan Stanković, u glavnom gradu Italije je Dragan Stojković Piksi, a tu su i saigrači iz najslavnije generacije crveno-bijelih. Miha je bio omiljen među kolegama i zato ne čudi što su mnogi željeli da se oproste od njega.

Siniša Mihajlović je za milion maraka stigao u Crvenu zvezdu samo šest mjeseci prije najvećih uspjeha u istoriji kluba. Sa Zvezdom je postao šampion Evrope i osvajač Interkontinentalnog kupa, a kasnije se rado vraćao na stadion "Rajko Mitić" gdje je uvijek dočekan kao rado viđen gost. Nažalost, nije mu se ispunila želja da i kao trener predvodi Zvezdu. Pričao je svojevremeno da mu je to jedina želja koju nije ostvario... Pogledajte trenutak u kojem Terzić polaže dres na kovčeg:

Pogledajte

00:15
Polaganje dresa Crvene zvezde na Sinišin kovčeg
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC