Fudbal

Direktor hercegovačkog kluba prijetio kapitenu dobojske Sloge: "Je*em ti mater klošaru, zadaviću te" (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Ovakvim stvarima nije mjesto u sportu.

Izvor: PROMO/Futsal klub Doboj

Izvršni direktor Futsal kluba Hercegovina iz Širokog Brijega, Jozo Ivanković, uputio je niz prijetnji i uvreda kapitenu futsal kluba Sloga iz Doboja Draganu Bogdanoviću.

Svemu ovome je prethodila utakmica desetog kola Premijer lige BiH, u kojoj je Hercegovina slavila sa 5:7, a na službenoj stranici ovog kluba navodi se kako je ekipa Hercegovine u ovom nastupu  "preživjeli sve i svašta od strane domaćina" kojem su ipak poželjeli sreću. 

Zanimljivo da Bogdanović zbog povrede ne igra godinu i po dana. 

Dobojlije su na fejsbuk profilu okačili prepisku između Ivankovića i Bogdanovića u kojoj se vide uvrede, kao i prijetnje Ivankovića poput one "Zadaviću te golim rukama".

"Da li je ovim stvarima mjesto u futsalu? Kako i na osnovu čega Jozo Ivanković tvrdi da ćemo mi ispasti iz Premijer lige BiH, u kojoj još ima osam kola regularnog dijela sezone da se odigra plus utakmice play offa i play outa? Da li ima neke informacije za koje mi ne znamo? Da li zbog ovih prijetnji koje je naš igrač dobio trebamo da se zapitamo da li smijemo i dalje da se ravnopravno takmičimo sa svima? Da li sudbinu ekipama u Premijer futsal ligi BiH kroji jedan ‘‘pojedinac/Hercegovac‘‘ ili su svi klubovi ravnopravni u borbi za titulu/opstanak? Sa ljudske strane gledamo i jednostavno pominjanje preminulog oca našeg Dragana Bogdanovića neka ide na obraz gospodinu Ivankoviću i njegovom klubu", navodi se u saopštenju.

Iz dobojskog kluba su zatražili i kaznu za Ivankovića.

"Mi kao klub se nadamo da će FS BiH adekvatno kazniti Ivankovića jer je sinoć sjedio i na klupi ekipe gostiju iako ga nije bilo u zapisniku, ali i radi ovih prijetnji i tvrdnje koje je iznio prema našem klubu i kapitenu Bogdanoviću. Ako je već riješeno da naš klub ove sezone ispadne iz Premijer futsal lige BiH, mi ćemo sa zadovoljstvom nastaviti takmičenje naredne sezone pod okriljem Fudbalskog saveza Republike Srpske". 

Pogledajte i pomenutu prepisku:

Tagovi