TRAGEDIJA

TURSKOM TRENERU STRADALO 15 ČLANOVA PORODICE! Klub objavio STRAŠNU vijest - cijela zemlja je u suzama nakon zemljotresa!

Autor Bojan Jakovljević

Katastrofalne posljedice razornog zemljotresa u Turskoj

Izvor: Facebook/Ayhan Tenbeloglu

Direktor turskog kluba Sivaspor Riza Čalimbaj objavio je "da je u razornom zemljotresu poginulo čak 15 članova porodice pomoćnog trenera Ajhana Tenbeloglua". Tim povodom oglasio se i klub, kratkim saopštenjem kojim je izrazio saučešće zbog nezapamćene tragedije.

"Sa velikom tugom smo saznali da su mnogi rođaci Ajhana Tenbeloglua, jednog od pomoćnih trenera našeg 'A' tima izgubili živote. Živjeli su u Hataju i stradali su od posljedica zemljotresa. Izražavamo naše najdublje saučešće njegovoj porodici i voljenima, a posebno njemu i želimo da svemoćni Alah podari milost onima koji su izgubili živote."

Povodom strašnog zemljotresa u kojem su stradale hiljade žrtava oglasili su se i poznati turski fudbaleri, koji su uplakani slali poruke čitavom svijetu preko društvenih mreža. Bivši reprezentativac Turske Gokhan Žan je u suzama poručio da je "Hataj gotov", dok je slavni golman Volkan Demirel takođe kroz suze dramatično tražio pomoć.

Zvaničnici turske vlade do sada su prijavili 1.651 smrtni slučaj, čime je ukupan ukupan broj žrtava u Turskoj i Siriji 2.651.