Fudbal

Nova blamaža Partizana u Superligi - pred praznim tribinama u Humskoj! Crno-bijeli blijedi, kiksnuli su i pred derbi!

Autor Dragan Šutvić

Fudbaleri iz Kragujevca odnijeli bod iz Beograda.

Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana nastavili su sa lošim rezultatima pred vječiti derbi - nakon bolne eliminacije iz Evrope od Šerifa, crno-bijele su pred praznim tribinama u Humskoj namučili i fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca. Posljednji meč 23. kola Superlige završen je bez pobjednika - 1:1!

Imao je Partizan prednost još od 12. minuta susreta kada je Kvinsi Menig postigao gol nakon asistencije debitanta Andresa Kolorada i velike greške odbrambenih igrača Radničkog, ali nije to bilo dovoljno. U ostatku susreta crno-bijeli su se previše mučili, preteško stvarali šanse i igrali prilično nepovezano, kao da se još nisu oporavili od Šerifa.

Za to je kazna stigla u samom finišu utakmice. Mladi fudbaler Čukaričkog na pozajmici u Kragujevcu namjestio je loptu i sa dvadesetak metara uputio udarac ka golu. Aleksandar Popović bio je nemoćan, a Milutin Vidosavljević strijelac gola koji je na kraju bio boda vrijedan. Ni u posljednjih desetak minuta, nakon primljenog gola, Partizan nije uspio da bude mnogo opasniji po rivala.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!