VIDEO

Partizan primio gol s 35 metara, NE PAMTI SE OVAKAV KIKS GOLMANA: Istrčao, "cijenio", pa se obrukao - Docić ga prevario!

Autor Bojan Jakovljević

Nemanja Stevanović je stao između stativa na meču sa Čukaričkim, ali očigledno nije bio koncentrisan. Docić, sa druge strane, to ne prašta!

Izvor: TV Arena sport/screenshot

Kakav je gol primio Nemanja Stevanović! Golman Partizana je na meču sa Čukaričkim pustio u mrežu udarac kapitena "Brđana" Marka Docića sa 35 metara udaljenosti! 

U prvom meču pej-ofa Superlige sastali su se crno-bijeli iz Humske i crno-bijeli sa Banovog brda, a u 42. minutu sudija je svirao slobodan udarac za domaćina. Nije djelovalo opasno jer je lopta bila sa desne strane i daleko od gola, a očigledno je tako mislio i Nemanja Stevanović. I prevario se!

Vidio je defanzivni vezista Čukaričkog da je golman ostavio nebranjenu mrežu Partizana i oprobao se. Poslao je loptu ka mreži, a djeluje da je Stevanović procijenio da udarac ide u gol-aut. Procjena nije mogla biti gora i uslijedilo je nevjerovatno slavlje nakon vođstva od 1:0! Pogledajte ovaj pogodak:

Ovo je drugi uzastopni meč Partizana i Čukaričkog na Banovom Brdu pošto su isti rivali igrali u posljednjem kolu regularnog dijela prvenstva kada je duel prekidan, pa nastavljan i na kraju je Čukarički pobijedio 1:0 golom Ivanovića.