Fudbal

Kapiten Širokog završava 20-godišnju karijeru, klub mu priredio sjajan oproštaj! "Pljesak zahvalnosti još uvijek traje!"

Autor Dragan Šutvić

Ive Ivanov na kraju ove sezone stavlja tačku na bogatu karijeru.

Izvor: ABA liga j.t.d/Dragana Stjepanović

Košarkaši Širokog trijumfovali su sinoć pred domaćom publikom nad Budućnosti rezultatom 75:63 i poveli rezultatom 2:1 u borbi za treće mjesto u Ligi BiH i plasman u ABA 2 ligu.

Širokobriježani su tako došli u priliku da u srijedu (24. maj) "brejkom" završe posao u ovoj seriji, pa tako ništa nisu prepustili slučaju, pa su već sinoć priredili oproštaj kapitenu Ivi Ivanovu, koji na kraju ove sezone završava igračku karijeru!

Bivši prvotimac Zadra, Krke i MZT-a stigao je na Pecaru 2021. godine, a za dvije godine provedene u Širokom, prirastao je za srce svim navijačima svojom borbenošću i posvećenošću. Stoga i ne čudi objava kluba na društvenim mrežama, kojom su se rođenom Zadraninu zahvalili na svemu prikazanom u posljednje dvije godine.

"Kapiten u svakom smislu te riječi svoj posljednji ples će otplesati u srijedu u Bijeljini ili za vikend na Pecari. Zbog eventualno mogućeg završetka serije u Bijeljini, pljesak zahvalnosti koji još uvijek traje za sjajnu karijeru koja se završava nakon ove sezone se sinoć prolomio u GSD Pecara. Veče puna emocija, suza u očima prisutnih, gromoglasnog pljeska i na kraju zahvalnosti, jer naš kapiten je u ove dvije sezone ssvojim zalaganjem i profesionalnim odnosom na terenu i izvan terena postao dio nas", napisali su Širokobriježani.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)