Fudbal

Partizanova košmarna sezona se završila pobjedom! Trijumf u Humskoj, sad sve mora da se zaboravi!

Autor Dragan Šutvić

Završena je sezona koju je Partizan obilježio velikim kiksevima u domaćem prvenstvu i četvrtim mjestom u Superligi.

Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana su još u jesenjem dijelu prvenstva eliminisani iz Kupa Srbije, u prvoj rundi nokaut faze evropskog takmičenja "prokockali" su dobar rezultat iz Kišinjeva i u Beogradu ispali od Šerifa, a u Superligi...

Bilo je svega i većina nije bila prijatna za navijače. Na kraju sezone, poslije 37 odigranih kola, crno-bijeli su prvenstvo završili na četvrtoj poziciji, daleko od mjesta koja vode u Ligu šampiona, pa čak i Ligu Evrope.

Ipak, posljednje kolo prvenstva tim Igora Duljaja riješio je u svoju korist. U Humskoj je savladan Voždovac (2:1), nakon što su Fuseni Dijabate i Kvinsi Menig pogodili u prvom, a Danilo Teodorović u drugom dijelu meča. Da je u finišu pogodio i Nešković, "Zmajevi" bi iz Humske odnijeli bod, a atmosfera na stadionu bila još tmurnija od neba iz kojeg je cijelo popodne padala kiša.

Ni ovako nije bilo prijatno. Malobrojni navijači Partizana okupili su se kako bi skandirali "Uprava napolje", ali i kako bi pokazali šta misle o eventualnom dolasku Ognjena Vranješa. Iskusni defanzivac "naciljan" je kao prvo ljetno pojačanje, ali on nije po ukusu najvatrenijih pristalica.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!