• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vazura se oglasio o zabrani za bivše fudbalere: Niko ne može da koristi trening-centar bez ugovora sa klubom!

Autor Dragan Šutvić

Direktor crno-bijelih otkrio šta se dešava sa trojicom bivših fudbalera Partizana i zabranom koja im je izrečena.

 vazura o zabrani za igrače partizana  Izvor: MN PRESS

Nevjerovatna vijest iz redova fudbalskog kluba Partizan pojavila se danas u beogradskim medijima - bivšim fudbalerima Lazaru Markoviću, Milošu Jojiću i Ivanu Obradoviću zabranjen je ulaz na stadion i u trening centar u Zemunu. Odmah nakon toga oglasio se krilni napadač koji trenutno igra u Turskoj, a svoju stranu priče otkrio je i Miloš Vazura.

Čelnik Partizana ispričao je za medije kakva je tačno situacija sa "zabranom", odnosno ko sve ne smije da posjećuje "Zemunelo". Po njegovim riječima, Obradović je u prethodnom periodu kršio pravila ponašanja u trening centru!

"Niko ko nije pod ugovorom sa Partizanom ne može da koristi usluge Teleoptika bez znanja kluba. Ivan Obradović je pokušao da uđe u klub bez ičijeg znanja i to mu nije dozvoljeno. Nije razlog činjenica da su njih trojica tužila klub prije dobijanja evropske licence, već se radi o principu koji važi za sve. Igrači su navikli da koriste Teleoptik kako im se prohtije i kad nisu pod ugovorom sa Partizanom. Obradović je znao da uđe kad se završi trening i da ide u teretanu kad niko ne vidi. Kada je riječ o stadionu, tu nikom nije zabranjen ulaz, ali niko od njih na stadion nije došao", rekao je Vazura za Informer

Direktor crno-bijelih otkriva da ostali fudbaleri koji su nosili dres Partizana kontaktiraju klub pre nego što odluče da koriste kompleks.

"Vladimir Stojković kad dođe, on pita da li može da trenira i dobije dozvolu. Isto je bio tako i Aleksandar Mitrović i Marko Jevtović. Dešavalo nam se da nam u Teleoptik ulaze razni menadžeri, da se tu pije kafa, da dolaze roditelji igrača ili djece koja igraju za Partizan. Sa tom praksom smo prekinuli, a bivši igrači neka piju pića u kafićima. Ne može niko u Teleoptik ko nije pod ugovorom", objasnio je Vazura i otkrio detalje o novcu koji su Marković, Jojić i Obradović potraživali:

"Lazar je dobio 450.000 evra, Jojić 260.000, a Ivan Obradović 80.000. Ne duguje im se više ništa. Blokirali su bili klub, a onda su odsjekli svaki kontakt sa ljudima iz kluba."

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC