• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan zabranio ulaz na stadion trojici bivših fudbalera!

Autor Dragan Šutvić

Trojica fudbalera Partizana, koji su imali po dva mandata u klubu, više ne mogu na stadion i u trening centar.

 partizan zabranio ulaz na stadion bivšim fudbalerima Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Fudbalski klub Partizan odigrao je jednu od najlošijih sezona u klupskoj istoriji, a samo dan nakon što je postalo jasno da će prvenstvo završiti na četvrtom mjestu, iz Humske je stigla nevjerovatna vijest. Nekadašnjim fudbalerima Partizana Lazaru Markoviću, Milošu Jojiću i Ivanu Obradoviću zabranjen je ulaz na stadion, ali i u trening centar Teleoptik!

Kako prenosi "Telegraf", razlog za ovu odluku klupskih čelnika vjerovatno je odbijanje trojice fudbalera da potpišu papire o reprogramu duga i tako "kupe" još vremena aktuelnoj vlasti u fudbalskom klubu. Navodno, sva trojica fudbalera su ranije potpisivali ovakve ugovore, a sada to nisu željeli da urade već su zahtijevali da dobiju plate koje dugo kasne.

Obezbjeđenje na stadionu u Humskoj, ali i radnici koji brinu o bezbjednosti u trening centru, sada ima informacije da trojicu fudbalera ne pušta unutra. Tako će nekadašnji igrači crno-bijelih i reprezentativci Srbije ostati uskraćeni za posetu mjestima na kojima su odrastali, a sva trojica su veliki dio karijere proveli baš u dresu Partizana i njegovih mlađih kategorija.

Lazar Marković je od 2006. do 2013. godine bio član Partizana, a zatim u povratničkom mandatu između 2019. i 2022. godine nosio crno-bijeli dres. Osvojio je dve šampionske titule i ukupno odigrao čak 154 meča u sneiorskoj konkurenciji. Njegov saigrač iz veznog reda Miloš Jojić od 2003. do 2014. godine igrao je za crno-bijele, a zatim ponovo od 2020. do 2022. godine. I on je sa Partizanom bio šampion, a ima 133 meča u seniorskom timu.

Ubjedljivo najduži staž u klubu imao je lijevi bek Ivan Obradović. Defanzivac je od 1997. do 2006. godine igrao za mlađe kategorije, zatim bio na pozajmici u Teleoptiku, a onda dvije sezone nastupao za prvi tim. U povratničkom mnandatu je odigrao još dvije sezone za Partizan i ukupno sakupio 104 meča, uz dvije titule i dva Kupa Srbije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

:) Pozitiva

Kakva sramota za klub,ovo je stvarno dno od ponašanja prema sportistima.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC