• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN IGRA MEČ SEZONE - SAD MORA DA POBIJEDI! Duljaj vjeruje i upozorava: "Ako budemo mislili..."

Trener crno-bijelih najavljuje derbi 36. kola Superlige, gdje Partizan mora da zabilježi trijumf.

 Partizan Vojvodina Duljaj najava Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana moraju da savladaju Vojvodinu u Novom sadu kako bi zadržali teoretske šanse za drugo mjesto na tabeli. Ta pozicija donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, ali crno-bijeli nisu blizu da stignu do nje u posljednja dva kola zavisiće od svojih rezultata, kao i od učinaka TSC-a i Čukaričkog. Ipak, trener Igor Duljaj se ne predaje...

Borbeno, kao i dok je bio igrač, šef stručnog štaba tima iz Humske najavljuje da će se Partizan boriti za drugu poziciju sve dok postoje kombinacije da do nje stigne. Matematika nije na njihovoj strani, ali ekipa i tada mora da pokazuje karakter.

"Dok god postoji šansa za drugo mjesto, moramo da vjerujemo u to. Partizan mora u svakoj utakmici da ide na pobjedu", poručuje Igor Duljaj, trener tima iz Humske i najavljuje gostovanje u Novom Sadu: "Biće izuzetno teško protiv Vojvodine, koja, ako se ne varam, od prošle godine nije izgubila meč na svom terenu u prvenstvu. Njihov trener radi odličan posao, ima dosta kvalitetnih pojedinaca, a lijepo ih je uklopio u kolektiv. Mi ne smijemo da mislimo na to što je Vojvodina u četvrtak igrala Kup i da je možda umorna. Ako budemo o tome razmišljali, nećemo dobro proći". 

Partizan je prvog aprila već gostovao u Novom Sadu, a tim koji je Igor Duljaj tada tek upoznavao poražen je od Vojvodine. Filip Malbašić i Nemanja Nikolić namučili su goste iz Beograda, ali je šef struke crno-bijelih siguran da je njegov tim sada bolji nego što je tada bio.

"Vjerujem da sada igramo bolje u odnosu na prethodni period. Polako se neke kockice slažu, daleko je to još od idealnog, ali vidi se pozitivan pomak. Od mojih igrača tražiću samo da na teren prenesu ono što smo radili na treningu", rekao je Duljaj. To je pokrenulo i novu temu - kakav je teren u Novom Sadu nakon obilnih padavina koje su prekinule polufinale Kupa Srbije? "Nadam se da će uspjeti da dovedu teren u red, da bismo svi mogli da uživamo u fudbalu", poručio je Duljaj koji i dalje ne može da računa na Svetozara Markovića i Sameda Baždara.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC