• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"OVE ŠTO NE DOLAZE NA PARTIZAN NAZIVAM IZDAJICAMA" Grobari se oprostili od najveće navijačice crno-bijelih

Autor Dragan Šutvić

Navijači Partizana podigli transparent u čast preminule majke trenera Aleksandra Džikića, velike navijačice crno-bijelih.

 grobari podigli transparent u čast milke džikić Izvor: MN PRESS

Navijači Partizana oprostili su se na utakmici protiv Radničkog 1923 od jedne od najpoznatijih i najvećih navijačica svog kluba, Milke Džikić. U njenu čast podigli su transparent na kojem je pisalo: "Preko 30 godina gledam Partizan, ove koji ne dolaze nazivam izdajicama. Milka Džikić".

Nedavno preminula majka poznatog košarkaškog trenera Aleksandra Džikića godinama je bila uz crno-bijele i iako je uglavnom posjećivala utakmice košarkaške sekcije, bila je omiljena među Grobarima gdje god da je Partizan igrao. Njena smrt potresla je navijače Partizana, a sin Aleksandar je plakao na utakmici Fajnal-fora Lige šampiona, u kojoj je sa Hapoelom pobijedio Tenerife.

"Nisam plakao zbog toga što smo u finalu, nisam zato plakao. Sve ostalo je moja privatna stvar, žao mi je što neću to podijeliti sa vama, ne radim to. Nisam bio srećan uopšte kada je to postalo javno, to je to", rekao je srpski trener.

Navijači Hapoela, u kojem je ove sezone napravio ogroman posao i ima sjajne rezultate, takođe su istakli transparent u čast Džikićeve majke. Pružili su mu podršku porukom: "Milka, počivaj u miru. Volimo te, treneru".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC