• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan pobijedio Radnički 1923 i nije dozvolio TSC-u i Čukaričkom da mu pobjegnu na dva kola do kraja.

 partizan radnički kragujevac uživo Izvor: MN PRESS

Partizan je pobijedio Radnički 1923 2:1 u Humskoj i ostao u trci za plasman u Ligu šampiona sa druge pozicije. Ispred njega ostaju TSC i Čukarički sa po četiri boda više, a ekipa Igora Duljaja je nakon trećeg trijumfa u nizu sačuvala kakvu-takvu šansu da se bori za plasman u kvalifikacije za najjače takmičenje.

Iako su rezultatski rasterećeni Kragujevčani u Humskoj nastupili borbeno, imali su odgovor samo na prvi gol Partizana, koji je bio djelo Kvinsija Meniga. Krilni napadač crno-bijelih je na asistenciju kapitena Slobodana Uroševića sa lijeve strane prihvatio loptu i sa ivice kaznenog prostora poslao ju je u mrežu gostiju, za 1:0 u 42. minutu. A stotinak sekundi kasnije, na semaforu je bilo ispisano "1:1".

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Luka Milunović odlično je reagovao u kaznenom prostoru domaćih i trzajem glavom kaznio lošu intervenciju Aleksandra Filipovića i Siniše Saničanina.

Mogli su Kragujevčani i poslije tog 44. minuta da povedu, ali su crno-bijeli uspjeli da odu na pauzu sa izjednačenim rezultatom. A onda su odlučili sve lijepim golom Rikarda u 56. minutu. Centarfor crno-bijelih visoko je skočio i centaršut Danila Pantića iskoristio da odličnim udarcem postavi konačnih 2:1. Za nadu domaćih da će TSC i Čukarički kiksnuti u posljednja dva kola.

Pročitajte tok utakmice klikom na "Razvoj događaja".

21:28

KRAJ UTAKMICE, POBEDA PARTIZANA 2:1!

Golovima Kvinsija Meniga i Rikarda Gomeša, Partizan je pobedio 2:1 (1:1) i trećim trijumfom u nizu vratio se u trku za TSC-om i Čukaričkom, koji ostaju na "plus 4" u odnosu na crno-bele, na dva kola do kraja.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

21:00

Dijabate je dao gol, ali ne važi

Fuseni Dijabate kratko se radovao, nakon što je sudija Pavle Tomić uvažio sugestiju da je bio ofsajd. U VAR sobi taj gol je proveravan i utvrđeno je da je ipak bio ofsajd.

U toku je 69. minut i još je sve otvoreno u Humskoj.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

20:48

57' PARTIZAN OPET VODI - RIKARDO!

Centaršut Danila Pantića iz slobodnog udarca, perfektan pogodak u glavu Rikarda Gomeša i ponovo vode Beograđani, 2:1!

20:42

Velika šansa za Radnički - Popović brani!

Odličan udarac Milutina Vidosavljevića u 50. minutu posle kontre, ali i sigurna odbrana golmana Aleksandra Popovića - bio je na pravom mestu da izbije loptu u korner. Mnogo, mnogo atraktivniji nastavak utakmice od onoga što smo videli u prvom delu.

Izvor: MN PRESS

20:39

47' Nova šansa za Meniga - spoljni deo mreže!

Drugi udarac napadača crno-belih na utakmici i druga šansa domaćih. Partizan je agresivno ušao u nastavak meča, a ističe se i Nemanja Jović, koji energijom pokreće "Parni valjak".

20:22

Kakvo poluvreme u Humskoj!

20:20

Radnički opasniji u završnici prvog dela

Kragujevčani su pokušali da preokrenu u završnici prvog dela, domaći su sprečili šansu izborivši korner, a posle prekida nije bilo nove prilike. 1:1 je rezultat sa kojim ekipe odlaze na poluvreme.

20:18

44' ODMAH IZJEDNAČENJE, 1:1!

Bivši napadač Crvene zvezde Luka Milinović dao je gol glavom, iz peterca! Samo tri minuta je vodio Partizan u Humskoj, do izjednačenja udarcem iskusnog napadača koji je svojevremeno bio strelac i u "večitom derbiju" dok je nosio dres crveno-belih pre desetak godina.

Prošao je Milunović iza leđa Filipoviću, Saničanin nije uspeo da reaguje i tako je Partizanovo vođstvo nestalo nakon stotinak sekundi. Crno-beli su se dugo mučili da naprave šansu, a sada moraju ispočetka protiv rezultatski rasterećenog protivnika.

20:15

41' GOL - PARTIZAN VODI!

Posle dugačkog perioda bez šansi i uzbuđenja, Kvinsi Menig doveo je crno-bele u vođstvo, 1:0.

Nakon što su sa tribina odjekivale uvrede na račun uprave kloba, kapiten Slobodan Urošević dodao je sa leve strane loptu Menigu na ivicu kaznenog prostora, a on je precizno, iz mesta, pogodio okvir gola i doneo vođstvo Partizanu.

Bio je ovo prvi konkretan pokušaj crno-belih i odmah je doneo gol!

19:00

Meč je počeo, Partizan odmah vrši pritisak

Crno-beli su istrčali na teren rešeni da što pre povedu. Bibras Natho pokušao je da izbaci Rikarda "na zicer", ali se vezista i napadač Partizana nisu razumeli. U toku je deveti minut.

19:23

Ovo su sastavi!

Izvor: FK PARTIZAN

19:22

Dobro došli u tekstualni prenos!

Partizan i Radnički 1923 igraju u Humskoj od 19.30 časova, u meču u kojem crno-beli imaju imperativ pobede u trci za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona (sa drugog mesta) ili u kvalifikacije za Ligu Evrope (sa trećeg). U ovom trenutku, TSC i Čukarički "beže" crno-belima po sedam bodova uz odigrani meč više i nije potrebno dodatno objašnjavati zašto tim Igora Duljaja danas mora da dobije. Pogledajte kako izgleda tabela:

UKRATKO

  • UŽIVO: Partizan - Radnički 1923 2:1 (1:1)
  • Crno-bijeli "jure" TSC i Čukarički
  • Još dva kola do kraja
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije