• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN SE OPROSTIO OD LIGE ŠAMPIONA! Duljaj se oglasio: "Možda je neozbiljno što otkrivam ovo javno, ali..."

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Igor Duljaj pričao je o Partizan, drugom mjestu, svom ugovoru...

 Igor Duljaj KZŠ pred Radnički Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd/printscreen

Partizan želi u kvalifikacije za Ligu šampiona, drugo mjesto tamo vodi, ali ima težak zadatak na tom putu. Ne drži sudbinu u svojim rukama, jer su TSC i Čukarički ispred i imaju bodovnu prednost. Crno-bijeli su se već oprostili od te pozicije, tako tvrdi Igor Duljaj.

Šef struke tima iz Humske priznao je da neće pratiti stanje dva druga kluba i njihove rezultate. "Sigurno neću to pratiti. Uz dužno poštovanje njihovih rivala, mislim da će teško izgubiti bodove. Oba tima imaju sudbinu u svojim rukama, igraju odličan fudbal, neću se time baviti, gledaću samo svoj tim", rekao je Duljaj.

Ostala su tri kola do kraja. "Razmišljam samo o sljedećem meču, istina je da mnogo zavisi od drugih timova, sve to pada u vodu ako ne odradimo ono što se od nas traži. Prva utakmica je najvažnija, protiv nezgodnog Radničkog, već je uzeo bodove Partizanu. Najvažnije je kako ćemo mi da izgledamo na terenu. Imamo neke probleme sa igračima, poput Belića koji ne može da igra zbog kartona, bićemo oslabljeni. Baždar je obnovio povredu skočnog zgloba, Andrade i Stevanović tek su počeli da treniraju. Uvijek čekam da se završi trening, da se nešto nepredviđeno ne dogodi. Jović se vraća, Ilić je prošli meč igrao 90 minuta, tako da imam neke slatke dileme."

Naglasio je da neće dozvoliti novo opuštanje. "Pričao sam sa igračima, očekivao sam da će biti opuštanja ako se brzo postigne gol, protivnik neće sam sebe da pobijedi, čak i da je 2 ili 3:0, to nas je koštalo da izgubimo bodove na našem stadionu, sve može da nas košta, ako vidim znakove opuštanja, reagovaću sa klupe."

Prema njegovim riječima u ekipi vlada odlično raspoloženje. "Primijetio sam da su igrači raspoloženiji, pričaju međusobno, ne žure, smiju se. Pričao sam više puta da nema nikakvih problema na treningu, rade sve maksimalno, na početku je bilo teže da sprovedu ono što tražim, polako počinju da hvataju ono što tražim od njih."

Upitan je i da li bi više volio da je ranije došao na klupu Partizana i da li bi stvari bile drugačije da se to dogodilo. "Šta bi bilo, kad bi bilo. Vrijeme ne možemo da kontrolišemo, nema vraćanja unazad, za svakog trenera je bolje i lakše kada duže radi sa timom, posebno na pripremama, uvijek ima vremena više za uigravanje."

Poslije toga je jedno od pitanja bilo i da li pravi planove za ljeto i prelazni rok i kakvo je stanje sa njegovim ugovorom. "Potpisao sam ugovor, možda je neozbiljno što ovako javno pričam. Imam još godinu i po sa Teleoptikom, samo sam prepisao taj ugovor na Partizan. Nije me ništa interesovalo, ni finansije ni gdje ni šta ni kako, samo da pomognem Partizanu. Od danas do sutra, pa u junu šta bude."

O pojačanjima nije htio da priča. "Do ljeta ima još mnogo. U principu nešto razmišljam. Ima vremena, najvažnije je da se tim ne poremeti, ušli smo u pozitivan ritam, želio bih da se tako nastavi. Vidjećemo šta će biti na ljeto."

Za kraj je prokomentarisao i narednog rivala, Radnički 1923. "Imaju dobar tim, bez obzira što su izgubili prošli meč od TSC-a sa 4:1, igraju promjenljivo, imaju taj dobar vezni red, nemaju šta da izgube, možda je to njihova najveća prednost na meču", zaključio je Duljaj.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC